Damerne møder Hafnia FC.

Med 3. pladsen efter Outlaws og Bulldogs er elitedivisionsdamerne klar til kvartfinalerne, hvor modstanderen bliver 2'eren fra øst: Hafnia FC.

ÅFS starter på hjemmebane allerede i den kommende weekend: Søndag d. 14. marts kl. 17.00.
Returkampen spilles i Sundbyhallerne i den efterfølgende weekend – sandsynligvis om lørdagen.

Hafnia FC er gået gennem turneringen med 25 point i 16 kampe, og holdet lå længe i tæt kamp om førstepladsen med Jægerspris Underducks FC, der dog havde et lille overtag i de indbyrdes opgør, hvilket henviste amagerkanerne til 2. pladsen. Siden da har Hafnia tabt til såvel Benløse og Rødovre, hvilket dog mere skal tages for manglende motivation end et udtryk for niveauet.
Holdet har gennem sæsonen haft sin absolutte pointdronning i den tidligere Outlaws spiller Jeanette Andersen, der står noteret for hele 49 points. Blandt øvrige profiler kan nævnes den lynhurtige Anette Debel – samt landsholdsaktuelle Mette Ærenlund og Dina R. Mikkelsen. Rutinerede Birgitte Gade, som et par ÅFS'ere spillede på hold med i Czech Open før sæsonen er også en farlig målskytte. Desuden bliver der et gensyn med Karen Bagger, der for år tilbage havde en sæson i Århus FS.

De to hold har ikke haft for vane at mødes i danmarksturneringen, hvor ÅFS har været holdt ude af slutspillet de seneste år.
Det er blevet til en del mere sociale møder under Marselisborg Cup og en træningskamp i Odense 2½ år tilbage, så det bliver spændende at se styrkeforholdet i det kvartfinaleopgør, der tegner til at være det mest åbne af de fire.

Hafnia må nok have en lille favoritværdighed som følge af 2. pladsen og større slutspilserfaring, men vi snakker ned i marginaler, og der kan forventes to meget underholdende og tætte matcher.

Skriv et svar