Damerne på førstepladsen.

Elitedivision, damer: Odense 2-ÅFS 3-9 (1-3,1-2,1-4).

Efter en lidt halvlunken indsats vandt ÅFS-damerne for ottende gang i træk en turneringskamp.
Det betyder, at ÅFS nu er rykket forbi Odense 1 i kampen om førstepladsen i Elitedivision SydVest.
Kampen i går fik en mildest talt dårlig optakt, da bilen med trænerne og tøjet først ankom 30 minutter før kampstart. Det betød, at forberedelsen til kampen blev rent ud sagt elendig.
Det taktiske oplæg blev forkortet, opvarmningen blev kun på 15 minutter -alt skulle ske med lynets hast, og derfor var der ikke mange, der var helt oppe på stikkerne fra start. Ganske forståeligt, for opladningen og en ordentlig opvarmning er en vigtig del af en sådan kamp.
Selve kampen fik en noget spøjs indledning, da Odense allerede inden kampen gik i gang blev idømt en 2 minutters udvisning for ikke at have numre foran på trøjerne.
Det var dommeren selv, der havde taget initiativ til kendelsen.
Ditte scorede allerede efter 51 sekunder, og så var den prut slået, troede man ude på bænken.
Men Odense fightede godt, og den dumme indledning på kampen gjorde, at ÅFS'erne hele tiden haltede bagefter i nærkampene.
Men alligevel havde vi det meste af spillet, og kunne gå til pausen med en føring på 3-1.
Anden periode blev ikke stort bedre. Den blev vundet med 2-1, og det virkede stadig, som om, at ÅFS'erne ikke rigtig kunne finde gejsten.
Men ros skal spillerne også have, for i den sidste periode blev spillet langt bedre – det kom med den øgede vilje til at fighte og komme først i nærkampene. Der blev produceret masser af chancer, men Odenses målpige stod rigtig godt, og forhindrede, at sejren blev to-cifret.
9-3 til ÅFS blev slutcifrene – over et Odense-hold, der trods alt stillede med en kæde af førsteholdsspillere.
Og skal man endelig have en form for off-day, så er det vel fint nok at vinde med seks måls overskud.
Lyspunkter i kampen: Ditte scorede 3 mål og lavede 3 assister (er af en eller anden årsag blevet til 1 mål og 5 assister på kamprapporten) og løb som en hest i hele kampen, Maj fik scoret og var tæt på at forøge sin målkvote op til flere gange med gode skud. Trine fik scoret sit første mål for ÅFS efter kampens bedste angreb, og min sandten om det ikke var debutanten Tine, der lavede assisten til Trines mål.
Næste kamp er igen mod Odense 2, spilles lørdag den 23. februar i Firma Sport. Derefter gælder det den afgørende match om førstepladsen mod Odense 1, og siden slutspilskampene mod Odense 1, Frederikshavn Bulldogs og Outlaws Frederikshavn, der også er vært ved DM den 13.-14. april, hvor vi naturligvis håber og satser alt på at være med…

Skriv et svar