Damerne sikrede sig plads i semifalen

Fra kampens start lod det til at budskabet fra trængt igennem til spillet på banen: ÅFK’erne startede som lyn og torden og i et tempo hvor de færreste kunne være med. Det kunne Hvidovre pigerne ikke og efter 3½ minuts spil stod der 3-0 på tavlen. Målene blev scoret af: Jasmin Damm, Thea Henriksen (assist Nicoline Pihl) og Julie Perto (assist Anne VP). Herefter faldt tempo og scoringsfrekvens – heldigvis – men hjemme-holdet var fortsat totalt dominerende og overlod kun sjældent bolden til modstanderen. Mod slutningen af perioden kom der atter et par mål: først ved Jasmin på oplæg fra Andrea Fischel og dernæst bankede Julie Perto returen ind efter Mette Faurholts forsøg på mål.

Præcis som opgøret ugen forinden havde ÅFK utroligt svært ved at følge op på den flotte 1. periode. Holdet forfaldt til tju bang bold og havde svært ved at fastholde. Hvidovre kom lidt bedre med og bed fra sig glimt. Sådan et glimt endte med et straffeslag, som Anne Bruun dog tog sig sikkert af. Hun kunne dog ikke gøre noget ved reduceringen kort tid efter på den Hvidovre kontra. Hjemmeholdets indsats berettigede ikke til scoringer, så resultatet på tavlen inden sidste periode var 5-1.

ÅFK fik igen lidt bedre fat og styr på kampen i 3. men Hvidovre stod samtidig også bedre på banen og fik i lukket godt ned, trods ÅFK dominansen. De kunne dog ikke forhindre scoring på en fin frislagskombi, hvor Andrea fandt Anne VP, der klemte bolden op i krogen. Efterfølgende var serverede Julie en oplægger til Andrea, der sikret scorede til 7-1. Der faldt ikke flere mål i kampen, og ÅFK kørte sejren stille og roligt i land.

Nu står den på semifinaler og her hedder modstanderen Rødovre – selvsamme hold, som slog ÅFK’erne ud af dette års pokalsemifinale, så damerne har revanche til gode. Første opgør spilles lørdag kl. 15.00 i TST, så kom endelig og hjælp holdet på vej.

WOM: Jasmin Damm

Point og straf:
Julie Perto: 2+1
Andrea Fischel: 1+2
Anne VP: 1+1
Jasmin Damm: 2+0
Thea Ehmsen: 1+0
Mette Faurholt: 0+1
Nicoline Pihl: 0+1 (2 min.)

Skriv et svar