Danmark – Norge kl.14.30 i morgen

Efter en relativ sikker 1. plads i den indledende pulje, mødte det danske hold tirsdag Tyskland i 1/8-finalen. Her blev det som ventet tæt – meget tæt – men desværre måtte danskerne se sig slået efter sudden death og 7 straffeslag.

Heldigvis rejste pigerne sig og i dag kunne de knytte næverne efter sejr over Rusland i overtid på 7-6. Det afgørende mål blev sat ind af den altdominerende danske anfører, Cecilia Di Nardo. Efter dagens kamp kan hun ydermere pryde sig med titlen som turneringens topscorer (indtil videre) med 18 point.

Også Anne VP og Anna Bang har leveret rigtig gode præstationer. Anne VP som en bundsolid og hårdt tacklende back, der som vi kender hende, ikke giver ved dørerne. Anna, med den svære opgave som 2. keeper, der kun har fået et par perioder, men alligevel har formået at vise sit værd.

Danmark har allerede sikret sig en bedre placering end ved sidste VM og med det relativt urutinerede hold, der ikke har haft mange muligheder for at spille sammen, er det i sig selv en præstation, men lad os da lige håbe på at de danske damer tager det sidste stik mod Norge og vores ÅFK piger efter kampen ser ud som nedenfor:
Se kampen på IFF's youtube kanal 1

Skriv et svar