De blå bankede de gule

9 markspillere, frk. Rytter på mål, Karen som fan og trænerteamet Pasgaard og Carsten var klar. På Esbjergs bænk var der dog også langt mellem spillerne.

Første og anden periode lignede til forveksling hinanden. Vi havde det meste af spillet, og Esbjerg afventede, at vi lavede fejl for at løbe kontra. Det var ikke meget etableret angrebsspil vi så fra hajerne. Skud på mål havde vi, men det blev aldrig rigtig farligt. Kampen var uden mål de første 40 minutter.

I 3. periode viste vi i momenter rigtig godt spil og det gav endelig gevinst. Dionne de Graaf blev ved med at kæmpe for en løs bold foran Esbjergs mål og til sidst kom den over stregen til en fortjent føring. Få minutter senere viste Fie Carlsson, at hun også ville have udbytte af sit store arbejde i kampen, da hun fra højrekanten udplacerer Esbjergs målmand til en 2-0 føring.

Så vågnede Esbjerg op og pressede højt for at få reduceret, men de fik ikke noget ud af deres anstrengelser. Et godt forsvarsspil og en altid velspillende Marianne Rytter sørgede for at holde dem af måltavlen. I kampens døende minutter valgte trænerne fornuftigt at sikre føringen ved at toppe holdet.

Resultat: 2-0 over Esbjerg Sharks og dermed 2 sejre ud af 2 mulige.

Kampens spiller blev Fie Carlsson.

Skriv et svar