Debutant hattrick for U13

U13 AaB – ÅFS
13-6 (6-3, 4-1, 3-2)

U13 var tidligt søndag formiddag et smut i Ålborg, hvor AaB ventede. Fra 3-7 nederlaget hjemme, vidste vi at AaB har nogle fantastiske individualister. Så målet var at få lukket de gode spillere, og så tage den derfra.

Kampens store (set med ÅFS briller) individualist blev dog debutant Magnus Jørgensen. Magnus er et produkt af skoleturneringerne, og efter at have trænet med holdet i et par måneder, var det tid til debut. Magnus skulle spille floorball 6 minutter og 9 sekunder, inden hans første mål kom. På det tidspunkt var stillingen allerede 1-1, idet ÅFS anfører Emil Grønkjær havde bragt ÅFS foran, på en assist af Sebastian Bjerring. AaB havde reduceret ved mål af Mads Jensen, ved assist af Patrik Huus. Ikke mindre end 6 mål blev lavet ved præcis den kombination, og 2 ved den omvendte.
Så det er ikke overraskende at AaB’ernes 2-2 udligning, blev sat ind af ovennævnte stortalenter. ÅFS kom dog foran igen, idet anfører Emil Grønkjær fandt en fri Magnus Jørgensen foran mål. Hvad der skete derefter, er stadig uvist. Men fra ÅFS’erne scorede til 2-3 i 10.19, og til periode var slut i 15.00, fik AaB’erne sat 4 mål ind, og var således komfortabelt foran 6-3 ved periodepause.

Store ord i pausen havde desværre ingen synderlig effekt, idet AaB’erne forsatte med at dominere spillet. Efter en 2. periode med AaB overtag, og kompetente afslutninger, var det ikke ufortjent at AaB vandt perioden med 4-1, så stillingen var 9-4. ÅFS lyspunktet kom ved en solo aktion fra Peter Brandholt, som fik brugt sin speed til at komme i skudposition, og køligt passerede målmanden.

3. periode blev meget bedre. Om det er trænerens vise ord i pausen, eller den ekstra mand på banen skal være usagt, men ÅFS’erne fik mere kontrol med spillet. Desværre viste AaB sig at være et særdeles giftigt kontra-hold, så til trods for to ÅFS scoringer, vand AaB perioden med 3-2.

Et slutresultat på 13-6 er bestemt ikke kønt. Men kampen havde dog mange lyspunkter, og gav anledning til en vis optimisme til lørdagens kamp imod Karup. Det går løs kl. 12.30, og vi håber selvfølgelig at man vil bruge en times tid, på at støtte klubbens teknisk bedste hold. Hvem kan sige nej til et overflødighedshorn af snævre driblinger, tunneller piruetter, zorro og andet godt lir?

Overall points U13
Morten Frederiksen 4+2
Emil Grønkjær: 2+3
Sebastian Kracht: 2+1
Magnus Jørgensen: 3+0
Sebastian Bjerring: 1+2
Morten Madsen: 2+0
Peter Brandholt: 2+0
Sabina Helander: 0+1
Maria Helander: 0+1

Skriv et svar