Den dag “reserverne” vendte kampen

Hvad der så præcist foregik, da de blå endelig kom på banen står tilbage i det uvisse men hjemmeholdet spillede forfærdeligt. Pasninger over 3 m var en umulighed, afslutninger en mangelvare og det lykkedes vel ikke én eneste gang i kampens 1.periode at true TAAF-målet – ikke engang i PP. I den anden ende lukkede hjemmeholdet nogenlunde af men alligevel førte TAAF fortjent 1-0 efter 1.periode.
 
I starten af 2.periode kom ÅFS blæsende og havde de to første minutter flere store chancer for at udligne. Istedet scorede TAAF til 2-0 da ÅFS tabte bolden bag eget mål og ca. 10 minutter inde i perioden gjorde TAAF det til 3-0 efter en mindre keeperfadæse. Gassen var gået fuldstændig af hjemmeholdet og det så meget vanskeligt ud da ingen af holdets vanlige profiler så ud som om de ønskede at være med til floorball denne lørdag. Men så pressede Anne-Birtha Lindved (ass. Diana Olesen) sig frem i forreste linje og reducerede til 1-3 efter et fint 1.gangsskud. Kort efter nuppede Cindy et straffe og ÅFS-bænken sydede igen. Kun uheld forhindrede hjemmeholdet i at reducere yderligere inden periodens udløb.
Bagud 3-1 inden sidste periode blev der skruet helt op for tempoet. Samtidig kunne ÅFS pludselig slå præcise afleveringer igen. Chancer var der derfor masser af og det stod hurtigt klart at reduceringen nok skulle komme. Efter 6 minutter reducerede 15-årige Maria Helander Søndergaard (ass. Malin Lantz) til 2-3, i øvrigt hendes første ligamål. Dette blev fejret 1 minut senere med assist til Diana Olesen og ÅFS havde udlignet til 3-3. Kun 8 sekunder senere havde ÅFS bragt sig foran da en af dagens bedste blå, Ann-Carina Andersen opsnusede et kæmpekoks i TAAF-forsvaret og kynisk bragte ÅFS foran. De næste 2-3 minutter burde ÅFS have udnyttet til at lukke kampen fuldstændigt men efter et par fæle afbrændere kom TAAF med en ganske flot scoring på 4-4. Kampen bølgede herefter hektisk frem med flere gode muligheder i begge ender. ÅFS havde dog de fleste og det var derfor ikke unaturligt at de med 2 minutter igen scorede kampens afgørende kasse til 5-4. Scoringen blev nok engang sat af unge Maria Helander Søndergaard som via en tilfældig fod satte et træksskud i kassen.
 
Set over hele kampen var sejren ikke helt fortjent. ÅFS spillede de første 40 minutter forfærdeligt og på den baggrund var TAAF bedst. Alligvel var det en supertilfreds træner som kommenterede efter kampen: “At komme tilbage når man er nede 3-0 og samtidig spiller ganske rædselsfuldt kræver mental styrke og samtidig stor floorballmæssig kvalitet. Det viste vi idag – eneste bet var de to skader som måske koster slutspillet for VP og Malin.” Lars Erik uddelte samtidig store roser til holdets lidt uventede redningsmænd: “AB, AC og Helander gik forrest idag og redede holdet. Især Helander viste stor vilje og udover 2+1 vandt hun vel alle de nærkampe og løbedueller hun deltog i.”
 
Forud venter en sidste grundspilskamp imod Bulldogs lørdag d. 19/3 inden ÅFS d. 27/3 får besøg af enten Rødovre eller FFK i DM-kvartfinalen.

Skriv et svar