Desværre ingen overraskelser i damekamp (1. dame)

Lørdag spillede 1. damerne deres sidste kamp i grundspillet. På hjemmebane tog de imod rækkens nummer 2 fra FC Outlaws. Damerne skulle forsøge at rejse sig efter skuffelsen mod Brønderslev i sidste weekend og kunne faktisk generobre den tabte 3. plads ved at tage point i kampen.

Muligheden for point fortabte sig imidlertid ret hurtigt i det fjerne. Outlaws bragte sig uden det helt store besvær meget hurtigt foran, og ÅFS havde store problemer med at få gang i sit spil. Det kom der først mere end halvvejs inde i 1. periode, og da havde frederikshavnerne allerede bragt sig foran 0-4. To hurtige reduceringer bragte dog atter lidt spænding ind i kampen. Begge mål faldt efter et vellykket pres fra ÅFS’ side. Først da Jeanette Hyttel pressede Outlaws forsvaret til en fejlaflevering ind i bladet på hjemmeholdets Marie Louise Tøttrup, der tog chancen fra en spids vinkel. Og dernæst opsnappede Henriette Pasgaard bolden foran mål og spillede den på tværs til en fri Madara Berzina, der kunne reducere til 2-4. Inden periodepausen fik Outlaws atter point på tavlen og holdene gik til pausen ved 2-5.

Efter en voldsom opsang i pausen var det et noget mere koncentreret og fightende ÅFS mandskab, der kom på banen. Holdet fik lagt et bedre pres på modstanderne og fik også tilspillet sig langt flere chancer- uden dog at have det sidste held til at få bolden over stregen. I den anden ende holdt forsvaret i samarbejde med en velspillende Anette Kjelgaard Outlawspigerne fra det fad, de normalt plejer at tage så rigeligt fra. Perioden endte derfor målløs.

I 3. periode forsvarede ÅFS sig bravt, så længe der endnu var kræfter. Mod slutningen af perioden blev pigerne imidlertid trætte og Outlaws fandt atter hullerne i forsvaret, og kunne derfor sætte en pointspurt ind. Med fire mål mod slutningen og ingen sat ind i den anden ende, blev kampens slutresultat således 2-9.

ÅFS fik en elendig start på kampen, og bagude med fire mål er det ikke let mod en dygtig modstander som Outlaws. Pigerne kan dog være godt tilfredse med en rigtig god 2. og til dels 3. periode – så længe kræfterne rakte. Men at spille godt i en ½ time er dog langt fra nok, hvis holdet skal gøre sig forhåbninger om at komme videre fra de kommende kvartfinaler mod Jægerspris. Her skal holdet vise bedre sammenhold, mere vilje og langt større koncentration. Og ALLE skal være klar til at yde deres ypperste!

Den første kvartfinale spilles i ÅFS centret, søndag d. 2. april kl. 15.

Skriv et svar