Det første nederlag.

Backkæder:
Jens, Borg
Palle, Thomas

Centere:
Bent, Jon

Wingkæder:
Laust, Anders
Lasse, Kenneth
Nicolai, Benny

Efter den hårde kamp mod Bjerre om lørdagen skulle stjernerne på ÅFS 2 op mod rækken formodede værste modstander om søndagen.

På trods af de skavanker som folk havde pådraget sig om lørdagen så stillede ÅFS 2 igen talstærkt op med 14 mænd.

Da Skanderborg i kampen mod ÅFS 3 viste en utrolig effektivitet ved at score 7 mål på kun ni minutter, så var det klart at en god og STABIL defensiv var nødvendig. Dette blev også understreget af at i deres 3 første kampe havde Skanderborg en gennemsnitlig målscore på 9 mål.

Planen var derfor – ganske som om lørdagen – stabilt backspil og opspil langs banderne. Denne plan lykkedes fuldt ud.

Desværre scorede Skanderborg efter 12 min. et heldigt mål. Bolden snittede 2-3 mænd inden den lå i målet. Vel at mærke 12 min., hvor ÅFS havde al nævneværdigt spil. Efter yderligere 2 min. fik Skanderborg yderligere et mål sat ind.
ÅFS holdt dog humøret højt og fortsatte de gode takter resten af perioden, dog uden at komme til nogen store chancer.

I pausen blev der ikke sagt det helt store til opspillet – opspillet var i denne periode ganske udemærket og backs stod godt i næsten alle situationer – hvilket gjorde det ekstra ærgerligt at tabe perioden 0-2.
Til gengæld blev der skældt lidt ud over vores manglende skud på mål. Hvis man ikke skyder – ja så scorer man altså heller ikke. Vi var enige om at spillet flød fint og 0-2 var en misvisende score, der skulle ændres på.

2. periode: Se første periode. Skanderborg havde dog lidt bedre opspil i 2.periode; men for vores vedkommende var perioden status quo.

I pausen blev der ikke sagt det helt store til opspillet – opspillet var i denne periode ganske udemærket og backs stod godt i næsten alle situationer – hvilket gjorde det ekstra ærgerligt at tabe perioden 0-2.
Til gengæld blev der skældt lidt ud over vores manglende skud på mål. Hvis man ikke skyder – ja så scorer man altså heller ikke. Vi var enige om at spillet flød fint og 0-4 var en misvisende score, der skulle ændres på. Men hallo vi var sgu på hjemmebane og nu skulle der altså scores i 3. periode, så nu måtte folk altså til at begynde at tage sig sammen. Derudover blev backs opfordret til skiftevis at forsøge sig med skud, hvilket til trænerens store fornøjelse blev flittigt udnyttet.

Lad det være sagt med det samme – ÅFS 2. slutspurt i 3. periode er giftig. Bagud 0-4 formåede vi faktisk at gøre kampen spændende igen. Først satte Lasse Bøgh bolden ind under stor forvirring på ÅFS's bænk – men målet det fejlede ikke noget. ÅFS lagde nu et massivt pres på Skanderborgenserne – men desværre for os stod deres målmand en brandkamp i denne periode, og først 6 min. før tid fik Kenneth Jensen reduceret til 2-4. Efter den scoring var ÅFS 2 som ulve med færten af blod – der blevet løbet og skudt og løbet endnu mere. Hver gang var Skanderborg keeperen dog på sin plads. Specielt 2 gange burde der nok have været kasse – men i stedet viste keeperen klasse. Ærgerligt for os.

Kampen som helhed viste at vi er ved at få os et nogenlunde stabilt opspil – hvilket hovedsagligt skyldes en stabil træningsindsats fra folkene på 2. holdet. Skanderborg var nok teknisk set en smule bedre end os – men det var ikke meget og vi kunne gøre op for det med vores lidt større løbepensum. Derudover scorede de 1½-2 heldige mål, så på en god dag…

Vi glæder os til næste gang Skanderborg!

Inden kampen var der blevet prædiket om Skanderborgs giftighed, og en spiller som helt pillede broden fra Skanderborgs wings var Palle, som vha. godt forsvarsspil krydret med mange skud i 3.periode sikrede sig fidusbamsen denne gang.

Igen bemærkede wingkonstellation mellem Kenneth og Lasse sig ved at lave ialt 3 point. Godt gået.

Det var altså det første nederlag – lad os også sørge for at det bli'r det sidste – det er faktisk sjovere at vinde.

Skriv et svar