Det var en mørk og stomfuld aften – ÅFK2 vs. Hææææærning

I bilen blev der arbejdet målrettet på en ny PR-strategi for 2. damerne. Vi blev enige om, at vi skulle have et lidt drabeligt tilnavn – lidt a la ”Bulldogs”, ”Blackhawks”, ”Killerbees”, og heldigvis er Majken reklame-dame og hun rystede nærmest slogans ud af ærmet. Vi har derfor nu en afstemning i gang om:

ÅFK KILLER SNAILS – INTET KAN SLÅ OS; BORTSET FRA SALT
eller
ÅFK KILLER SNAILS – GET OUT OF MY HOUSE

Da vi ankommer til det mørke Herning, kører vi gennem en kæææmpe rundkørsel – meget større end dem i Vojens. Bonusinfo: Vojens var angiveligt længe den eneste kommune i Danmark uden et eneste lyskryds – til gengæld er der så maxet op på antallet af rundkørsler…

Vi havde selvfølgelig også en laaaang filosofisk snak om, hvorvidt det altid er så mørkt i Herning?

Lakridspiber
Majken, som er forholdsvis ny på 2. dame, havde i dagens anledning sørget for lakridspiber til køreturen – dette helt uden at vide, at lakridspiber er et must i 2. damebiler. Anne Skovs kommentar til dette helt instinktive indkøb af lakridspiber: ”ah, en indfødt!”.

Coach Quist havde regnet med, at der var en lakridspibe til hende, når vi landede i Herning, men der var længere til Herning, end vi havde regnet med, så vi havde spist dem alle i bilen. Man skulle jo nødig dø af sult.

Holdene
2. dame var taget af sted 7 markspillere og én målmand – Herning havde åbenbart reklameret med bedre bagværk end 2. damerne – de kunne i hvert fald stille med hele 3 fulde kæder…. Bum :-/

Hvad skete der så på banen?
Jo altså – 2. damerne knoklede en vis legemsdel ud af bukserne og holdt egentlig ganske godt trit med de 100.000 Herningspillere. Vi formåede endda også at skifte ud løbende OG at holde styr på, at over halvdelen af holdet havde et fælles ansvar for løbende at fordele center-wing-pladserne – ikke nemt med så få udskiftere.

I 3. periode begyndte det dog at knibe en anelse med luften, men alt i alt var et nederlag på 3-1 ok. Vi ville gerne have vundet, men Herningenserne havde lige lidt mere luft – samt heldet på deres side. De talentfulde 2. damer havde rigtig mange kvalificerede skud på mål, men manglede lige den sidste lille knivspids held for at få bolden ind i målet. Ærgerligt. 2. dames enlige mål blev scoret af Lise, som lagde et skud på mål udefra og bolden sejlede smukt forbi målmanden.

Coach Quist har nu besluttet, at 2. damerne skal øve sig på at skyde i løb. Som sagt, så gjort. Vi træner!

Dagens bommert
– må vist tilfalde undertegnede. 2. dame får på et tidspunkt et frislag – ”den tager jeg da lige!” tænker jeg. Bolden bliver lagt, og så begynder jeg ellers at løbe med den. Den der detalje med at slå bolden i gang – pyt med det. For søren da.

PS. Dommeren opdagede det….

Uden mad og drikke duer 2. dame ikke
I dagens anledning (vi var jo taget meget, meget langt væk hjemmefra) var dagens bagværk hjemmebagte gulerodsboller med pålæg. Mange kom direkte fra arbejde, så lidt mad skulle der til…

Kampens spiller
Stemmerne fordelte sig sålede: Lise med 2,125 stemmer Anaïs, Elena, Majken, Thea og Rytter fik hver 1,125 stemmer Marie og Nana fik 0,125 stemmer hver

Fremtiden for 2. dame
I denne uge vender to af 2. dames absolutte topspillere tilbage: Anne Skov og Pia Tolstrup. 2. damerne glææææder sig, for de har savnet de to skønne mennesker!

/N

PS: HVOR ER VORES KAGE, ANDERS?

Skriv et svar