Disciplinen stod for skud.

Kæderne:
1.kæde :
Jesper, Jens, Thomas, Laust, Anders
2.kæde :
Palle, Nikolaj B., Bent, Kenneth, Nicolai H.(1. og 2.)
Reserver:
Benny(3.)

I årets anden turneringskamp tørnede ÅFS 2 ud mod Bjerre 2000. Da den første kamp var mod ÅFS 3, så var det næsten som om at dette rent faktisk var årets første turneringskamp. Under alle omstændigheder var det ihvertfald Bjerre's første kamp.

Det betød blandt andet at vi måtte lede i arkiverne for at se hvad for en størrelse Bjerre var. Et fysiskt stærkt hold. Ikke så teknisk betonet;men med fightervilje til at gøre op for det. Denne beskrivelse kom til at holde stik.

ÅFS 2 startede kampen med bulder og brag og efter 3½ minut kunne Anders Nielsen sende bolden ind i netmaskerne på et flot trækskud efter noget af en dribletur. Hans første af mange turneringsmål iøvrigt.

Derefter glemte ÅFS 2 alt.

Angrebene blev forceret med det til følge at backs kom med for langt frem og de hurtige Bjerre folk slog et par hurtige kontraer. 1-2 til Bjerre. Mål vi kun kan være utilfredse med, at vi gav væk. Lægger man dertil en uhyggelig effen forward som Bjarke Thomsen fra Bjerre – ja så stod der pludselig 1-4.

Humøret var ikke længere så højt og spillerne ikke så kæphøje – hvilket vores angrebsspil kom til at bære mere og mere præg af. Folk stod stille. Heldigvis kom periodepausen.

Efter en mindre skideballe til holdet, så kom der mere gang i vores backs, som i 2. periode havde meget bedre styr på de løbske wings fra Bjerre, og Laust Jørgensen på smukkeste vis snyder en back og lægger bolden op i fjerneste målhjørne, så kommer der lidt gejst tilbage i ÅFS-folket igen.

Uheldigvis slår Bjerre's Bjarke Thomsen til igen 2-5. Vi beholder dog gejsten, og fortsætter det mere displicerede backspil resten af 2. periode.

I pausen inden tredie periode var vi alle enige om, at det går meget bedre og nu skulle vi f….. bare ind og knuse dem. Så sagt så gjort. I 3. periode blev der gået til stålet og arbejdet stenhårdt. Nu var angrebspillet også kommet med op i omdrejninger. På et drømmehug reducerede Nikolaj Borg først føringen til 3-5. Det gjorde at publikum for alvor vågnede, og med god opbakning kunne den nye center på ÅFS 2, Thomas Quist, gøre det til 4-5.

4 minutter før tid gør ÅFS 2 det umulige og indhenter Bjerres føring på et mål af debutanten Benny Johansen, som i den ene periode han var på banen fik vist sin skarphed. Godt gået.

Nu faldt Bjerre's spil sammen, og det meste af de sidste 4 minutter var et bombardement mod Bjerre's mål med stolpeskud og andre gode forsøg. Selvom man kunne argumentere, at Bjerre med en 1-4 føring skulle være trælse af kun at få et point, så er det nu referentens mening, at de set i lyset af 3. periode skulle være godt tilfredse med at få noget som helst med fra kampen.

Altså: Megaærgerligt at vi smider det hele i 1. periode; men når det er sagt, så er det godt kommet igen. Vi kan sgu' godt.

PS! – Fedt at se lidt tilskuere til vores kamp. Det hjalp os også.

Skriv et svar