Divisionsvinder efter tæt kamp

ÅFK2 startede trods mandefald kampen bedst. Med tålmodigt angrebsspil spillede man sig frem til flere gode chancer og holdt samtidig AC fra chancer, da de stort set ikke var på bolden. Paradoksalt nok var det på en spilvending, at ÅFK fik hul på en særdeles velspillende keeper, da Brogaard afsluttede, og Jon Olsson fulgte op på returen. Kampen fortsatte med ÅFK som toneangivende, og kort inde i 3.periode gjorde Thorbjørn det til 2-0. Da man på det tidspunkt havde givet meget få chancer væk, var det således et ÅFK2 i fuld kontrol, der cruisede mod sejr. Men i de sidste 10 minutter regnede udvisninger og besynderlige frislag ned over udeholdet og to gange i undertal måtte Kristian Albøge se sig passeret og stillingen var pludselig 2-2. Et noget nervøst udehold kom under pres, da Arnes så sit snit til at slippe væk fra rækkens bund. Albøge afværgede dog og med hiv og sving fik ÅFK kørt de sidste 2 minutter af klokken og den uafgjorte hjem. 

ÅFK burde ha’ lukket kampen allerede efter 2.periode men Arnes Corner var klar, da chancen bød sig og kunne de sidste 3 minutter sagtens ha’ vundet kampen. Set i det lys var en uafgjort et retfærdigt resultat og nok for ÅFK2, som således vandt sin kreds.

Et stærkt Blackhawks 2 mandskab, der ikke har tabt i flere år, har takket ja til en divisionsfinale, som spilles lørdag d. 28. marts kl. 11.30 i TST.

Skriv et svar