DM-semifinale på søndag.

Der er lagt op til to yderst spændende opgør, når Århus FS Floorballs to elitemandskaber spiller på hjemmebane førstkommende søndag.

Herrerne får besøg af Brønderslev FC i en kvalifikationskamp til Floorball-ligaen. Med en sejr er Århus FS 90% sikre på at vinde kval.spillet, mens et nederlag vil presse århusianerne til en sejr på udebane mod Brønderslev om to uger. Begge mandskaber har besejret den tredje kompetant i rækken Odense FC sikkert, men Århus FS har et points forspring til nordjyderne gennem det bonuspoint, som 6. pladsen i grundspillet sikrede.

Damerne skal ud i klubbens vigtigste opgør nogensinde! Med to flotte sejre over københavnske Hafnia FC på 4-1 og 2-1 er Århus FS nu oppe mod de frederikshavnske guldfavoritter fra FC Outlaws i DM-semifinalen. Denne kamp vil byde på ikke mindre en 12 aktuelle landsholdsspillere, hvor Århus FS kan præsentere de 5. Århus FS har tidligere i sæsonen mødt FC Outlaws i et par tætte opgør, der dog aldrig har udmøntet sig i århusiansk sejr, men der er lagt op til et spændende opgør med damefloorball på det absolut højeste niveau i Danmark.

Program:

Søndag d. 28. marts 2004 i Århus Firma Sport, Paludan Müllers Vej

11.00 Kvalifikation til Floorball-ligaen, herrer: Århus FS – Brønderslev FC

13.30 DM-semifinale, damer: Århus FS – FC Outlaws, Frederikshavn

Skriv et svar