Dronningekabalen er gået op

De seneste sæsoners tilmeldinger til damerækkerne i vest har fornuftigt ført til en ændret turneringsstruktur, hvor man har taget konsekvensen af svigtende tilslutning til ligaen. Derfor spiller de dobbelte Danmarksmestre, 1.dame, samt ÅFK’s kageflagskib, 2.dame, i samme række første halvdel af sæson.

Som sidste sæson ledes 1.dame af Stefan Dines. Stefan Dines har efterhånden et fint træner-CV, da han har været med de sidste to succesfulde sæsoner med 2x DM-guld, og 2x pokaltitel. Ved sin side får han Peter Meldgaard, som sidste sæson prøvede kræfter med 2.dame og desuden har stor erfaring som spiller fra både ÅFK, TAAF og Herning.

2.dame får også kompetente folk i spidsen. Carsten Nystrup bliver chef’de mission og med mange års trænererfaring både på 1. og 2.dame bliver han et stærkt kort som både forstår at udvikle spillere og sikre stor tilslutning til træningerne. Han bliver flankeret af Nicoline Pihl der fortsætter sidste sæsons gode indsats og er kommet med stor erfaring fra både 1.hold og landshold. Sidst men ikke mindst træder Marie Louise Tøttrup (aka Gis) til; hun bager den bedste lakridsbrownie.

Til at supplere de to teams, udvikle trænerne og sikre en sammenbinding af dameafdelingen er Mette Faurholt klar som sparingspartner. Med stor erfaring som spiller, et utal af titler og landskampe bag sig samt nuværende stilling som assisterende landstræner er det håbet at hun kan drysse floorballstøv ned over afdelingen.

Så ÅFK går en spændende sæson i møde hvor hele dameafdelingen kommer til at arbejde for øget tilslutning, spillerudvikling og DM-forsvar.

Skriv et svar