Dumt nederlag til U13

U13 Karup – ÅFS
3-2 (1-0, 1-1, 1-1)

U13-holdet tog tidligt søndag til Karup med stor forhåbning om sæsonens første sejr. Man har tidligere spillet tætte kampe med Karup, og et kig på sæsonens hidtige resultater gjorde ÅFS til svage favoritter.

Karup startede dog som lyn og torden, og ÅFS’erne havde svært ved finde fodfæste i første periode. Det var derfor ikke ufortjent, at Karup tog teten i kampen i det 11. minut.

Et par store ord i pausen gjorde imidlertid underværker, og der skulle kun gå 2 minutter af 2. periode, før holdets topscorer, Morten Frederiksen, kom først på en løs bold i modstandernes felt og fik udlignet. Kampen bølgede herefter frem og tilbage med store chancer i begge ender. ÅFS’erne fik stille og roligt etableret et overtag, og nåede at brænde adskillige store chancer, inden Karup igen kunne tage teten. Et korrekt dømt frislag på kanten af ÅFS feltet gik desværre igennem muren, og efterlod Magnus chanceløs i ÅFS målet.
Herefter kom en spændende periode hvor først ÅFS anfører Emil Grønkjær fik 2 minutter for ukorrekt slag, og 1 minut senere tildeles en Karup spiller 2 minutter for fastholdning. De tog overtal gav meget plads, og mange chancer, men begge målmand holdte bolden ude.

Fra starten af 3. periode kom ÅFS’erne ind og viste stor vilje. Det bar frugt efter 6 minutter hvor Maria Helander lagde en dyb stikning, som i første omgang lignede en bold målmanden ville tage. Men frygtløse Morten Madsen jagtede den til dørs, tog kollisionen med målmanden, og fik den prikket ind. Flot mål af den arbejdsomme spiller, som er kommet i en god stime ovenpå hans scoring i Sunds sidste weekend.
Herefter var ÅFS klart banens bedste hold. Drengene (og pigerne, undskyld Maria og Sabina 😉 ), skabte et hav af chancer, men køligheden manglede i de afgørende situationer.
Det var derfor ubæreligt da Karup kom foran 3-2. ÅFS får et frislag midt på Karups banehalvdel, men da spillerne tøver vender dommeren korrekt frislaget, og to hurtigt tænkende Karup spillere starter en hurtig kontra som resultere i mål.
Der var nu 2 minutter igen, og med ÅFS målmanden trukket ud, var der store chancer i begge ender, men kampen endte 3-2

Kampens ÅFS’er blev Magnus i målet, som reddede adskillige farlige situationer på Karups hurtige kontra angreb.

De to hold mødes igen lørdag den 6/12 i ÅFS Centret. Nogle ting skal rettes til og øves op til da, men så skulle en sejr også være indenfor rækkevidde.

Points:
Morten Frederiksen 1+0
Morten Madsen 1+0
Maria Helander 0+1

Overall points:
Morten Frederiksen 4+2
Sebastian Kracht: 2+1
Emil Grønkjær: 1+2
Morten Madsen: 2+0
Peter Brandholt: 1+0
Sebastian Bjerring: 1+0
Sabina Helander: 0+1
Maria Helander: 0+1

Skriv et svar