Dygtige, unge målmænd og giftig offensiv grundlagde 10-0 sejr

Tirsdag aften tog 2. herre imod Karup til returopgøret på Skjoldhøjskolen. Til alles overraskelse dukkede både Mads Aarslev og Magnus Gyhrs op som keepere samt 10 markspillere.

1. periode startede dårligere end forventet. Drengene kan ikke helt finde rundt i spillet og Gyhrs, som debuterer som målmand, redder dem fra ikke at komme bagud. De er lige nået ind i første halvdel af første periode, da Mikkel Pape laver første mål. 1-0 til ÅFK. Perioden fortsætter, og drengene skal kun spille 5 minutter mere, da Mikkel efter 15:42 igen kommer på scoretavlen. 1. periode ender 2-0 til ÅFK.

2. periode starter godt for herrerne. Karup har svært ved at komme igennem forsvaret men får alligevel et par gode skud på Gyhrs, som dog tager dem. Efter cirka fem minutter kommer første scoring af Markus Angis, så der dermed står 3-0 til ÅFK. Drengene fortsætter det gode spil, og fire minutter efter sidste scoring sikrer Juris Jevdokimovs lidt arbejde til sekretariatet, som kan tilføje endnu et mål til tavlen. 4-0 til ÅFK. Drengene spiller Karup rundt og har det meste af boldbesiddelsen, hvilket fører til en scoring af anfører Jens Juhl kort efter. Med en scoring af Jonas Palner lige efter var stillingen pludseligt 6-0.

Halvvejs inde i 2. periode forlader Gyhrs banen og efterlader et rent mål til Mads. Alle er tilfredse med Gyhrs, der ikke har lukket et eneste mål ind i hans første kamp som målmand. Det skulle vise sig at være godt med nye kræfter i målet, da Karup presser mere og mere, men Mads viser sig fra hans gode side og lukker heller ikke et eneste mål ind i perioden. 2. periode slutter dermed 6-0 til ÅFK.

3. periode starter, og drengene har besluttet sig for at lægge lidt træning ind i kampen og spille på nogle nye måder. Det skal vise sig at holde stik, da der kun skal gå halvandet minut, før Lukas Lind trækker bolden med op nede fra den højre back, på tværs over banen mod venstre side, hvor han sætter den i hjørnet af målet. 7-0 til ÅFK.

Efter 30 sekunder får Karup frislag fra midten, hvor Juris Jevdokimovs efter lidt forvirring kommer for tæt på frislaget og får en to minutters udvisning for Ukorrekt afstand. Karup får ikke udnyttet deres powerplay, hvor ÅFK faktisk har flere chancer for at bringe sig yderligere foran. 6:21 inde i 3. periode sætter Karup tempoet op, hvilket Kristers Adamanis ikke vil finde sig i. Han dribler udenom samtlige Karuo-spillere og scorer til stillingen 8-0 til ÅFK; en stilling som Juris Jevdokimovs blot otte sekunder efter udbygger til 9-0.

Tiden går, og Karup sætter tempoet yderligere op, hvilket øger intensiteten, så dommerne må kalde anførerne sammen. Karup får nogle gode chancer men den trofaste Mads laver den ene redning efter den anden. tavlen siger 13:13 men det kigger Kristoffer Grønhøj slet ikke på da han score til 10-0, nu er Åfk altså på 2 cifrede antal scoringer og har ikke lukket et eneste mål ind, men kan de klare presset fra karup?

Lukas har haft en lang strid gennem kampen med en Karup-spiller, hvilket kulminerer med 2 minutter og 30 sekunder tilbage af kampen, hvor han modtager en to minutters udvisning for ukorrekt skub og må se resten af kampen fra bænken. Her har Karup stort set bolden det sidste stykke tid, men ÅFK får presset dem godt væk fra Mads i målet, der også kan holde målet rent.

Kampen slutter 10-0 til ÅFK takket være Gyhrs og Mads i mål. Selvom Gyhrs var noget nervøs til at starte med, slutter han af med at blive kampens spille for hans flotte præsentation i hans første kamp som målmand.