Egnsmestre og årets kåringer

Lørdag d. 30. maj lukkede ÅFK ned for sæsonen med den traditionsrige 3-mandsfloorball-turnering, Egnsmesterskaberne. Her spiller man på hold med klubkammerater på tværs af hold og køn – fællesnævneren er hvilken egn man oprindeligt kommer fra.

Eftersom mange kommer til Aarhus for at læse, kan ÅFK mønstrer medlemmer fra det meste af landet og det plejer da også at være diverse afkroge af Danmark, der snupper titlen. I år blev det imidlertid endelig en “lokal” sejr, da Aarhus holdet snuppede titlen efter en tæt og velspillet finale mod Midtjylland. Det var således ÅFK's egenavl – Jens Juhl, Lars Skytte, Morten Frederiksen, Jeppe Viberg og Magnus Holmark (de 4 sidste har været/er juniorer i klubben), der kunne løfte den fiktive pokal. Tillykke herfra!

Årets kåringer
Under den efterfølgende fest blev årets spiller på seniorholdene desuden kåret og hyldet. Nedenfor kan du se de udvalgte, samt trænernes kommentarer:

1. herrer: Anders Kristensen
I en turbulent sæson én af holdets ankermænd. Har den rigtige indstilling til træning og kamp og i tog især henover vinteren et stort ansvar på banen med øjeblikkelig indvirkning på holdets resultater. Udenfor banen deltaget hyppigt i klublivet og har således været et vigtigt bindeled imellem “de nye” og “de gamle” ÅFK'ere.

2. herrer: Peter Meldgaard
Ser man bort fra hans uforklarlige kærlighed til lorteholdet AGF har han på alle måder bidraget positivt til holdets sæson. På banen vigtig både offensivt og defensivt, spiller han godt vinder vi, spiller han dårligt ganske sikkert omvendt. Udenfor banen også en central person, der tager ansvar for sig selv og sine holdkammerater og på det seneste også har ydet en indsats i klubben. Typen af spiller der også gør det en fornøjelse at være træner.

3. herrer: Casper Nejlund
En spiller der i sin første sæson som floorballspiller er gået ind på holdet og i løbet af sæsonen vist sig som en af holdets absolut bærende kræfter. Han har gennem sæsonen haft et meget højt træningsfremmøde, samt været med til det meste af det sociale omkring holdet. I sidste halvdel af sæsonen har han sat trumf på med mange vigtige scoringer og assist.

1. dame: Anne Sofie Thaarup
Anne Sofie Thaarup er altid i godt humør og giver aldrig nogensinde giver. Derudover har hun været igennem en stor udvikling i det offensive spil, og hun har været en essentiel del af andenkæden.

2. dame: Anaïs Marie Møller
Anaïs har haft et flot fremmøde til både træning og kamp, hun har gjort et godt stykke arbejde som holdleder og så går hun i front som klub-person. Hun overtog desuden midtvejs holdledertjansen og har virkelig gjort at stort arbejde for at få folk vendt til at være positive ift. træninger, kampe og klubarrangementer og desuden taget sig godt af de nye spillere.

Årets ÅFK'er
I år har vi indstiftet en ny pris – en vandrepokal, der går til en person, der har ydet en ekstraordinær indsats i klubben. I år gik prisen til:

Stefan Dines
Dines har denne sæson været ny i ÅFK trøjen. Han har sæsonen igennem vist sig som en rigtig klubmand; været træner, stillet op til diverse arrangementer og deltaget i klubbens sociale liv. Derudover er han som person en helt igennem flink fyr, der er rar at snakke med og som skaber en god stemning omkring sig. Han repræsenterer mange af de værdier, vi som klub værdsætter: han er engageret,  åben og empatisk, han går i front og arbejder hårdt med sine opgaver og ideer.

Skriv et svar