Ekstreme udfordringer

Onsdag var der på Jysk Væddeløbsbane informationsmøde omkring det nært forestående (10/10-2009) terrænmotionsløb Xtreme Mandehørm 2009. Ruten blev præsenteret, en knap 12 km lang rute igennem Marselisborg Skovene med ca. 20 forhindringer undervejs. Efter løbet vil der på travbanen være adskillige aktiviteter og efterfølgende vil landskampen Danmark-Sverige blive vist på storskærm. Alt i alt et meget velplanlagt arrangement.

Efter informationsmødet var der mulighed for at gennemløbe ruten i følgeskab med hovedarrangøren. Kun ÅFS Floorballs mest ekstreme mandfolk Ehmsen og Bartels tog imod denne udfordring. Denne beslutning fortrød begge et par gange undervejs, det meste af ruten lå uden for etablerede stier, over og under træstammer og broer og hele tiden op og ned af bakker. En sluttid på 1 time og 8 minutter vel og mærke uden forhindringer vidner om at ruten ikke var bygget til to tunge interval-specialister. Til sammenligning fremstår ”Danmarks hårdeste 10 km” (Århus 1900-staffetten) som en ren badeferie så ingen tvivl om at denne rute virkelig lægger op til et helt anderledes ekstremt motionsløb.

Har du endnu ikke tilmeldt dig som hjælper til denne store oplevelse så skynd dig at kontakte Lars Erik på dame_1@aarhusfloorball.dk

Skriv et svar