Eliteherrerne klar til kval.spil.

Med sjettepladsen i elitedivisionen er ÅFS' 1. herrer klar til kvalifikationsspillet om en plads i næste års elitedivision. Modstanderne bliver Brønderslev, der snuppede pladsen for næsen af Esbjerg efter en tæt afslutning – samt Odense, der vandt 1. division vest.
De tre hold mødes indbyrdes ude og hjemme, og ÅFS har et bonuspoint med i tabellen.

Programmet er ikke helt på plads endnu – men ser pt. således ud:

13. – 14. marts: Brønderslev – Odense
Søndag d. 21. marts kl. 13.00: Odense – Århus FS
Søndag d. 28. marts kl. 11.00: Århus FS – Brønderslev
Søndag d. 4. april kl. 16.00: Odense – Brønderslev
Skærtorsdag d. 8. april kl. 15.00: Århus FS – Odense
11. – 17. april: Brønderslev – Århus FS

Det forventes, at Brønderslev fastsætter deres hjemmekampe en af de nærmeste dage, hvorefter disse tidspunkter vil blive vist her på siden.

På forhånd er der lagt op til et spændende kvalifikationsspil, hvor ÅFS må betegnes som små favoritter til at tage førstepladsen, der giver adgang til næste års elitedivision.
Odense FC må betegnes som en dark horse i denne sammenhæng, men holdet – der gennem sæsonen har haft en noget smal trup – er på sine bedste dage og i stærkeste opstilling en seriøs udfordrer. Rutinerede Peter Juncker slår stadig sine folder i den gule trøje, og desuden råder fynboerne over en stærk offensiv kraft i norske Ola Kristensen.
ÅFS' kendskab til Brønderslev Hotshots FC er noget større gennem to indbyrdes opgør i denne sæson, der begge har været meget tætte. ÅFS vandt ude 8-5, men tabte 3-4 på hjemmebane. Nordjyderne har vist stor fremgang gennem sæsonen, og via tilgange af Thomas Lodberg, Alex Jensen, Anders Bech Jensen og et par svenske spillere undervejs, er holdet blevet langt farligere, end det hold der indledte sæsonen. Før sæsonen havde ÅFS aldrig besejret Brønderslev, men ÅFS virker til at være på vej til den form, der kan gøre, at holdet kan komme succesfuld ud af sæsonen.

Kvalifikationsspillet vil selvfølgelig blive fulgt tæt her på siden.

Skriv et svar