En 4 i 1’er fra 2. dame

Det er kommet 2. dame for øre, at mange af de trofaste fans efterlyser kampreferater. En af årsagerne til de manglende kampreferater skal findes på 1. dame – de har nemlig tyvstjålet vores ene faste referent, Karen. Dårlig stil 1. dame, dårlig stil. Den anden af vores faste referenter, Anne Skov, har meget travlt med at blive endnu klogere til hendes arbejde, derfor har hun også været lidt manglende. (Heldigvis har hun fortsat lidt superhelte-gen i sig, og kom og reddede os i kampen mod Viborg). Derfor får I nu en 4 i 1’er fra 2. dame; altså kampreferater fra sæsonens første 4 kampe.

ÅFK 1 – ÅFK 2
2. dames første kamp denne sæson var mod 1. dame. Vi indrømmer det blankt – vi fik tæv. 15-0. Ikk’ så godt… Men eftersom det var sæsonens første chance for at spille på 2 mål, var det faktisk slet ikke så tosset. (Kampen blev desuden spillet en tirsdag aften, hvilket muligvis har medført, at 2. dame ikke helt forstod alvoren – det var vel bare en helt almindelig træning?)

Med til dette nederlag hører også den lille detalje, at 1. dame har taget hele vores 1. kæde – vi venter stadig på betalingen for disse spillere. Kampen blev spillet med højt humør – dog med en smule panik i undertals- og overtalssituationerne, da 1. dame (de banditter!) har taget de spillere fra 2. dame, som har prøvet at spille i under- og overtal tidligere. Heldigvis var det dog lykkedes at lokke nogle tidligere 1. damer på 2. dame, og det hjalp jo unægtelig noget.

1. dame vandt jo som sagt 15-0 – med denne sejr fulgte også retten (forpligtelsen) til at skrive vores kampreferat. Dette har vi endnu ikke set noget til – måske man kunne håbe, at 1. dame bagte en lille kage til os som plaster på såret?

TÅF – ÅFK 2
Sæsonens anden kamp var mod TÅF spillet i storslåede omgivelser i NRGI arena. 2. dame vandt selvfølgelig dysten om højeste kampråb. Der skete en hel masse, jeg ikke kan huske, men 2. dame holdt fint stand og kampen endte 3-3. Tine Nielsen kom heldigvis spurtende til hallen og var med fra 2. periode – hun kan dæleme løbe stærkt den kvinde! Vi kunne have vundet 4-3 på et mål af Tina Quist i sidste sekund, hvis ikke TÅFs målmand havde besluttet sig for at ødelægge det. (ØV)

2. dame havde selvfølgelig flest tilskuere, og efter kampen var der chokoladekage med masser af glasur og glimmer.

ÅFK 2 – Viborg Saints
Tredje kamp i sæsonen var mod Viborg. Daisy havde i dagens anledning drukket sin husbond fuld, så han var i rigtig godt humør til dagens vigtigste kamp. Thea, den stakkel, havde givet den for meget gas til ugens træning og måtte derfor udgå pga. halthed – heldigvis kom hun og bakkede op fra bænken og kom med gode råd og glade tilråb. Anne Skov sprang til som frelsende engel – hun spillede en god kamp, hvor det virkelig var tydeligt, at hun har fået trænet noget interval!

Kampen gik slag i slag og ind i mellem gjorde vi faktisk, som trænerne ønskede. Der var dog en mindre detalje med en 2 minutters udvisning, fordi de yndige 2. damer holdt en lidt for lang pause mellem 1. og 2. periode. Kampen endte 3-2, fordi 2. dame simpelthen er for seje. Opbakningen fra tilskuerne var helt usædvanligt noget svingende, og de fleste var desværre stukket af, da Pasgaard besluttede sig for lige at score 2 hurtige mål. Det betød heldigvis også, at der ikke var så mange der så, da undertegnede ved 2 forskellige frislag formåede at ramme gulvet i stedet for bolden, og dermed gav dommerne et billigt grin.

Dagens kage var banankage med et tykt lag mørk chokolade.

ÅFK 2 – Black Swans
Sæsonens fjerde kamp var mod venskabsholdet fra Odense. 2. dames kampe mod Odense er altid præget af godt humør og fairplay fra begge sider (vi husker vel alle det mindeværdige øjeblik i Odense, hvor Anne Skov scorede fra midterlinien og Odensespillerne jublede lige så meget som 2. damerne, da det gik op for dem, at det var Skovs første mål.) Odenses damer holder faktisk så meget af ÅFK, at én af dem havde nærstuderet en ÅFK-spiller, og væltede over banden i bedste Børsting-stil – i pausen….

Kampen var nok en af de pæneste og mest disciplinerede længe set af de dygtige og talentfulde 2. damer. Kort sagt – vi styrede det pis. Diana scorede et enkelt mål – hendes datter bad hende om det, og som sagt, så gjort. Søde Caroline delte dog sol og vind lige og heppede ikke kun på sin mor, men var også en tur nede på Odensebænken og heppe. Pasgaard scorede igen to mål – muligvis for at veje op på det faktum, at der nærmest ingen tilskuere var tilbage, da hun lavede mål i Viborgkampen.

Jeg må igen understrege, at 2. dame virkelig spillede godt – rigtig godt – alle sammen. Dette blev gjort tydeligt til afstemningen om kampens spiller, hvor næsten samtlige 2. damer formåede at få en stemme. (Jeg har fået smidt stemmesedlerne væk, så jeg kan faktisk ikke rigtig huske hvem der vandt, men jeg mener, at det blev en fælles førsteplads til Rytter og Lise).

Hvad skal vi huske fremover:

  • Husk tiden (dommerne venter – ligesom busser og tog – ikke på nogen)
  • Stol aldrig på 1. dame, når de siger, at de vil skrive kampreferat
  • Maria løber ret stærkt, selvom hun påstår, at hendes 2 nye knæ er langsomme
  • Når vi får spillet bolden rundt i det opspil vi har øvet, så laver vi mål


Til de spilleglade:

  • Sæt jeres penge på 1. dame som vindere denne sæson. Når man kan slå 2. dame 15-0, så er man VIRKELIG gode!

Til dem der skylder kage:

  • Anders Kristensen og 1. dame – husk at I skylder kage til 2. damerne!

Over and out – N.

Skriv et svar