En ærefuld afklapsning.

ÅFS3 måtte undvære en del stamspillere i week-endens opgør mod Vissenbjerg. Alt i alt stod de gæve århusianere klar med fire markspillere og en målmand før mødet med fynboerne, der ligesom gæsterne har ambitioner om at kæmpe sig længere op i tabellen. Heldigvis var tre damespillere klar på lidt mere floorball ovenpå deres storsejr over fynboernes damehold. På trods af at have spillet en hel kamp forinden mødte de tre piger (Signe, Gitte og Helle) op med en gejst og fightervilje, som imponerede både med- og modspillere. Generelt var der tale om et møde mellem to tændte hold, og kampen blev i lange perioder både ligebyrdig og spændende.

Op til kampen havde der været en del polemik om keeper Bruuns tilbagevenden til marken, og denne var opsat på endelig at få scoret sit første turneringsmål for ÅFS. Yderligere tynget af det trafiksikre gule anførerbind blev der lagt et stort pres på den unge sønderjydes skuldre. Han fik dog lov til at juble, da et skud fra hans hånd (uvist af hvem) blev troet inde. Efter behørig jubel nåede begge hold at gøre sig klar til face-off, før målet alligevel blev annuleret. Også fynboerne nåede at juble forgæves (over et skud på overliggeren), før Anders kunne sætte periodens enlige mål ind. Periode-sejren kunne 3.-holdet dog først og fremmest takke keeper Joynson og den langhårede backtrio (Arne, Gitte og Signe) for.

I 2.-perioden begyndte fighten så småt at tære på de hårdt kæmpende jyder, som ikke længere var det skridt foran fynboerne, som de havde været i det meste af første periode. Selvom 3.-holdet i perioder fortsat havde overtaget lykkedes det fire gange værterne at kæmpe sig igennem og sætte bolden ind i ÅFS-nettet.

Den tredie periodes første minutter var et regulært mareridt for de til lejligheden gul-klædte ÅFS'ere, som yderligere fire gange måtte hente bolden ud. Herefter fik gæsterne igen styr på begivenhederne, også under de to minutters boxspil (kampens eneste), som det ikke lykedes værterne at udnytte. På trods af tiltagende udmattelse kløede holdet på og fortsatte fighten. Hen mod slutningen af kampen kunne ÅFS desuden reducere til 8-2 på et perlemål, hvor holdet brasilianske stjerne Arne Carlos sendte en høj lang bold mod mål, som chefcaddyen løb op og i knæhøjde fik prikket forbi Vissenbjergs målmand. I flere øjnes chefcaddyens hidtil flotteste mål. I andres det første, som ikke bare kan bortforklares med, at han blev ramt af bolden på en heldig måde.

Kampen endte 8-2 til hjemmeholdet, et nederlag der er til at tage og føle på. Cifrene skjuler dog, at der er tale om en kamp, hvor holdet faldt med ære, og samtlige spillere kæmpede for sagen. Tak fordi I ville give en hånd med, piger. Det var en fornøjelse og en ære. Desuden var det rart at se, at intensitet og fightervilje kan kombineres med fair play, hvilket den enlige (og i øvrigt tynde) udvisning viste.

Skriv et svar