En god træningskamp

Herning FC 2 – ÅFS 2 : 6-2 (3-0, 2-1, 1-1).

I søndags drog andetholdet – suppleret godt med en 4-5 førsteholdsspillere – til Herning, for at spille mod deres 2. hold, som jo ligger en division over os til daglig. Det fik vi også at mærke lidt i første periode, hvor Herning var gode til at spille bolden rundt i vores ende; men selvom de havde det meste spil i denne periode, så fungerede forsvaret egentlig meget godt til stor tilfredshed for den nye keeper. Desværre havde denne ikke lige haft tid til at medbringe og læse “Den store bog om hvordan en målmand skal placere mur og sig selv”, hvilket nok reelt set kostede 2 mål i denne periode. Han har dog lovet sig selv, at han nok skal få den læst til næste gang, han bliver indkaldt.
Herning sidste mål i denne periode, kom som følge at en tabt markering, og i virvaret af mennesker som forsøgte at dæmme op for dette, røg bolden imellem venner og fjender og helt ind i målet. Samtidig skal det også nævnes, at vores skudtalenter i denne perioder ikke havde fået indstillet sigtet ordentlig, og vi brændte nok chancer i størrelsesordenen til, at vi måske skulle have fået ihvertfald 2 mål.
Anden periode blev en mere lige affære – og vi fik her vores første mål i kampen. Det blev signeret af en vis hr. William Ehmsen, som på hans elskede drej-rundt finte på et frislag scorede et flot mål med både overligger og lyd på. Desværre blev vort forsvar også modigere i de sidste par perioder, og det gav sig udslag i friløbere til uldjyderne, og ja selvom den nye keeper gravede dybt i lykkeposen fandt han kun fnuller, og han måtte se boldene suse ind i målet. Dog var anden periode en bedre periode, mest fordi vi fik scoret, og dermed fik troen på, at Hernings målmand faktisk kunne passeres.

Tredie periode var meget som den før, og vores mål blev denne gang sat ind af en anden førsteholdsspiller, Jeppe Hansen; men Herning svarede igen på et kontraløb og scorede til det endelige resultat 6-2.
Alt i alt en god kamp – hvor andetholdet fik lov at se, hvad man skal kunne for at spille i 1. division, og samtidig fik endnu en lejlighed til at løbe julefedtet af sig.

Skriv et svar