En hård omgang.

Backkæder:
Borg, Asbjørn
Jesper, Jens

Center:
Bent, Jon

Wingkæder:
Anders, Laust (1½ periode)
Lasse, Kenneth
Nicolai (1½ periode), Torben

Lørdag d. 23/11 drog ÅFS 2. hold talstærkt og meget motiveret afsted med 14 mand mod Bjerre.
En sejr ville betyde at 1. pladsen i pujlen var generobret fra Skanderborg.

Nogen stor floorballdag blev det dog aldrig. Fra vores første kamp vidste vi, at Bjerre spillede rimeligt fysisk og at de var gode til at slå kontraer. Vi ville derfor forholde os meget defensivt på backpladserne, og lade wings stå for det meste i angrebene.

Allerede efter 2 min. gav det pote da Kenneth Jensen assisteret af Lasse Bøgh kunne knalde den første kasse ind. ÅFS sad totalt på kampen og til tider var opspillet i den 1. periode rigtigt pænt. Efterhånden som tiden gik virkede det dog som at Bjerre spillerne blev mere og mere frusterede og henimod periodepausen blev spillet utroligt fysisk og brutalt – specielt efter at Bent Sortkjær bragte os på 0-2. Vi formåede dog at holde os rimeligt i skindet her i 1 .periode selvom vi til tider blev decideret slagtet – som var det en fodboldtackling. Til sidst i perioden fik Bjerre reduceret til 1-2.

I pausen mellem 1. og 2. periode blev det bestemt, at vi skulle blive ved at beherske os og ikke spille med på det voldelige spil – for så måtte dommerne da kunne se det og skride ind overfor det.
Lad mig sige det med det samme: Det ku' de ikke – de skred ihvertfald ikke ind overfor, hvilket var sørgeligt for 2. periode var ikke floorball det var nærmere vold – i hvert fald til tider. Desværre var det ikke kun Bjerre der stod for det voldelige spil, da en af vores spillere også gik for vidt på et tidspunkt. Eneste lyspunkt i perioden var da Lasse scorede på Kenneths assist. 1-3 til os.

Vi gik ud til 3. periode uden forhåbninger til dommerne og havde besluttet os til at kæmpe sejren hjem. Med en scoring af Lasse 5 minutter før tid, så lykkedes den beslutning – også selvom Bjerre med et massivt pres fik reduceret til 2-4 et minut før tid.

Om kampen kan jeg kort sige at jeg var glad, da dommerne endelig fløjtede af. Under kampen nåede vi de første 3 skader!
En skam at dommerne ikke havde hørt om 2 min.'s udvisninger og røde kort – for med en fordeling af disse til begge hold, så var kampen måske blevet en tålelig affære.

Begge hold var også enige om, at gøre det lidt bedre i det næste møde.

Slutteligt vil jeg fremhæve kampens ÅFS spiller – en tradition vi vil forsøge at håndhæve fremover. Dagens spiller blev Jens Clausen, som spillede en forbilledlig back under meget svære betingelser, og netop de svære kår gjorde at han rendte med præmien istedetfor Lasse eller Kenneth som begge spillede en rigtig god wing med tilsammen 7 point.

Skriv et svar