En harmonisk holdindsats

Ved ankomsten til syndens by AKA Randers blev 2. herrerne noget chokerede over ikke at skulle spille i skyline Arena med plads til 3000 men blev i stedet henvist til en mindre hal. Dette gav selvfølgelig et stort problem for alle de tilrejsende ÅFS fans som måtte sidde og stå meget tæt for at få et glimt af ÅFS stjernerne.

Ved kampstart blev rygterne bekræftet, ÅFS har fået ny anfører: Toke hansen. ÅFS har været kendt for at være dårlige startere, men dette var ikke tilfældet i denne kamp. Allerede efter 54 sekunder sender holdets yngste spiller Morten Frederiksen et let og elegant skud ind bag Randers keeperen. Første periode ender 0-1 til ÅFS.

2. periode starter Randers med et højt pres og sender flere skud afsted, men mange ender langt forbi ÅFS målet, hvilket gør Rytters arbejde dejligt nemt. Efter 10.23 minutter må holdleder Christian Nielsen ud og tage en lille pause på udvisningsbænken. Episoden forløber uden brok fra nogen ÅFS spillere. ÅFS klarede undertalsperioden flot og lukkede ingen mål ind. Efter at ÅFS er blevet fuldtallige bliver en kæmpe Randers chance afværget på en yderst smertefuld måde af ÅFS backen Christian Nielsen og en kontra bliver igangsat med det samme. Thorbjørn viste stort overblik i kontra angrebet og lægger en flot aflevering tilbage til ÅFS backen Christian som sender et langskud afsted og udbygger føring til 0-2. Efter kampen udtalte Christian til Randers amtsavis ” jeg dedikerer mit mål til tidligere ÅFS spiller Jakob Skjerning og håber snart han vender hjem til ÅFS”.

3. periode ender i en gang kaos-floorball hvor Randers presser udeholdet. Efter 5.03 minutter kan ÅFS forsvaret ikke stå for presset længere og Randers forkorter til 1-2. Kort tid efter svarer ÅFS igen og udligner til 1-3 efter et skud fra Thomas Stax som desværre for Thomas bliver noteret som et selvmål. De næste 10 minutter ender dog som en katastrofe for ÅFS da det lykkedes for Randers at komme foran efter nogle hjerneblødninger og kommunikation fejl i forsvaret. Med omkring 1 minut tilbage står der 4-3 til Randers og det så sort ud for ÅFS. Tidligere anfører/revyskuespiller Kasper Helbo nægter at tage hjem fra Randers med et nederlag og tager sagen i egen hånd og udligner til 4-4 kort før tid til stort jubel for alle Aarhus-spillerne. Kampen ender fortjent med 1 point til hvert hold.

Første point i år blev fejret med en tur på McDonald’s hvor de unge spillere kunne få sig en happy meal og Thorbjørn kunne få en Cola eller 10.

1. periode

00:54 0-1 Morten Frederiksen

2. periode

10:23 UDV 2 min Christian Nielsen (ÅFS)
13:29 0-2 Christian Nielsen (Thorbjørn)

3. periode

05:03 1-2 Dennis Sørensen
11:57 1-3 selvmål
13:09 2-3 Thomas Kjor (Morten Jakobsen)
16:29 3-3 Morten Jakobsen (Rasmus langkilde)
17:22 4-3 Michael Owisinski
18:48 4-4 Kasper Helbo (Morten Kaiser)
18.48 Timeout ÅFS

Man of the Match: Kasper Helbo
Enforcer: Christian Nielsen

Skriv et svar