En skæv start på 2. kamp i mellemspillet

Men vi havde ikke tænkt, at det ville blive så hårdt at spille sig igennem Hernings stærke mand-mand-spil og så svært at få bolden ind bag en skarp målkvinde. Mens frustrationerne bredte sig og der bliv tæret på kræfterne, scorede Herning kampens første mål i 13. minut. Men med lidt kreativitet fik ÅFK scoret 2 mål inden  pausen. Først K af køkkenvejen efterfulgt af Mette med en stærk baghånd.

Efter i periodepausen at have samlet kræfter, viste det sig, at ÅFK endelig fik knækket koden til Hernings forsvarsspil. Det blev en målrig periode, hvor ÅFK fik et godt flov i spillet og scorede hele 5 mål. Herning var kvikke på kontra og fik derfor også scoret i 2. periode. Så stillingen ved periodepausen var 2-7 til ÅFK.

Der bliv byttet lidt rundt i kæderne for at prøve noget nyt, og det viste sig at have storsucces. Det blev til hele 7 scoringer fra ÅFK, som var en god blanding af gennemspillede mål og kontra mål. Men Herning lod sig ikke slå ud, og fik sig også kæmpet sig til endnu et mål. Kampen endte derfor 3-14.

Så en kamp der startede med frustrationer endte godt, fordi alle kæmpede, og vi spille klogt og udnyttede vores styrker.

Point:
K:  4+1
Thaarup: 3+3
Jas: 3+2
Mette: 2+2
Julie: 1+2
Liana: 1+0

Skriv et svar