En stor mundfuld

 Weekendens kamp for 3. herrerne var imod Arnes Corner. Århus holdet, der scorer 10-11 mål i snit per kamp og ikke var blevet scoret imod endnu.
Dagens modstander lignede en uovervindelig modstander, men de unge herrer lod sig ikke slå ud på forhånd. På trods af et par afbud fra ellers faste spillere, lykkedes det at få samlet en fornuftig trup, der blev suppleret med Uffe fra 2. herrerne og Topper, Sebbers bror.

Som det er lykkedes holdet igennem de seneste kampe lykkedes det også denne gang at holde modstanderne væk fra at score i kampens start. Denne gang gik der mere end ni minutter før Arnes Corner brød igennem. Selvom der ikke var tvivl om, hvem der var favoritterne i kampen, så så det ikke helt skidt ud. Desværre gik det umådeligt hurtigt, da modstanderne først fik bolden ind bag Morten Madsen, der havde taget plads i målet efter afbud fra vores faste målmand, Kracht. På tre minutter havde Arnes Corner sat fire mål ind og pillet det meste af kampgejsten ud af de unge herrer. Det var tre minutter, hvor intet lykkedes for ÅFS, og alt lykkedes for Arnes drenge. 1. periode: 5-0.

Det blev aftalt, at vi i anden periode ville starte på en frisk. Vores mål var at gå ind og vise vi godt kunne spille floorball, at vi kunne score mod Arnes Corner og endda vinde en periode. Og med fornyet energi gik drengene til angreb mod mændene. David's kamp mod Goliat. Og efter fire minutter lærte Arnes Corner, at ÅFS’ tredje herrer ikke lægger sig ned i modgang. Sebber får uassisteret lagt bolden ind bag Arnes kæmpe målmand og aldrig har der været så høje jubelbrøl i hasselagerhallen. Publikum var tydeligt på drengenes side – tak for støtten!

Men som perioden skred frem, skete det uundgåelige og modstanderne viste deres klasse. Lidt skuffende måtte det dog konstateres, at der ved en udvisning til Arnes Corner skulle råbes ukvemsord efter en ÅFS spiller. Jeg havde personligt forventet mere af spillerne i orange. 2. periode: 4-1.

Tredje periode var muligvis den bedste for ÅFS, der ydede en fornuftig indsats, modstanderen taget i betragtning. Det blev besluttet at forsøge sig med en omrokering bare for at gøre et eller andet. Daniel, der ellers havde spillet godt som back, byttede plads med en velspillende Peter, som wing. Selvom det ikke førte til mål, så førte det til et par situationer, der med lidt held kunne have ført til mål. Især holdets anfører Morten Frederiksen havde et par bolderobringer, der viste potentiale. 3. periode: 3-0.

Generelt spillede hele holdet godt mod en modstander, der formåede at skabe huller i forsvaret og samtidig ikke tillod meget i egen ende. Og en enkelt skalp fik vi da taget fra Arnes Corner, der ikke længere kan prale med at have holdt buret rent.

Skriv et svar