En tirsdag aften i kaos

Thea som bor 50 min. fra Skjoldhøj, stod for at vaske spillertøjet, men havde glemt tasken med alt tøjet derhjemme. Eller det vil sige: hun have formået at få sit eget med! Der stod vi klar til at klæde om, og man kunne mærke panikken sprede sig blandt pigerne. Vi måtte varme op i hvad vi nu havde; løbetights, indertights, korte alm. strømper og låne af hinanden for at alle mand kunne deltage i opvarmningen. Imens blev der skaffet lidt tøj fra hist og her.

Bedst som man troede at nu skulle køre, var der lige pludselig ingen lys i omklædningsrummet, og vi måtte holde taktik ude i gangen. Det gik og alle var klar til at give den gas fra første fløjt med 3 stærke kæder. Men det var en mærkelig kamp, bolden hoppede og ville ikke ligefrem ind i målet, og dertil kom at Team Aarhus havde et stærkt, tæt forsvar, Det var tydeligt, at vi alle var præget af en forvirret optakt, og 1. periode endte kun 1-0 til ÅFK.

I pausen kunne vi dog være i omklædningsrummet igen, og vi fik snakket om nogle elementer i spillet, vi skulle fokusere på og være bedre til. Med dette og lidt ændringer i kæderne, spillede vi stadig ikke vildt flot floorball, men der var enkelte perioder, hvor det lykkes og efter denne periode stod der 5–0 til ÅFK.

I 3. Periode formåede vi også at score 4 mål og kampen endte 9 – 0. Trods en aften i kaos var der stadig god stemning – med hjælp fra Mette´s (eller nærmere sagt Brians)  lækre kanelsnegle og udsigter til en fantastisk bødekasse fest, for det blev da en indbringende aften 🙂

Skriv et svar