En tur i baronens seng.

Nøjagtig som i Holbergs “Jeppe på bjerget”, nåede ÅFS Floorball søndag eftermiddag, at komme fra hverdagen og helt op i skyerne, for til sidst at vende tilbage.
ÅFS startede kampen mod Esbjerg i et højt tempo, og stod rigtig godt på banen. Det resulterede i en del brudte Esbjerg-angreb på midten af banen og efterfølgende kontrachancer til hjemmeholdet.
I kampens første power play havde ÅFS faktisk bolden i nettet, men målet blev anulleret på grund af et frislag, og første periode endte 0-0.

ÅFS startede anden periode bedst, og allerede efter seks minutters spil kunne Lars Skytte score til 1-0, assisteret af Johan Carlsson. Resten af perioden var en lang stillingskrig, hvor der blev kæmpet om hver meter, men som regel med ÅFS skarpest i de situationer, der havde betydning. Derfor var det også fuldt fortjent, at Lars-Erik Bartels fordoblede målscoren i anden periodes sidste sekund – og så endda i undertal.
Om det var fordi Esbjerg stadig ikke var kommet sig over chokket eller ÅFS bare var i ualmidelig hopla vides ikke, men gæsterne fra fiskerbyen havde i hvert fald svært ved at få spillet til at fungere, og efter godt fire minutters spil i 3. periode var stillingen pludselig 4-0. Målscorere var Michael Buch og Christian Engelsen – begge gange assisteret af Poul Nyborg.

Umiddelbart så kampen ud til at være afgjort. Men Esbjerg svarede hurtigt igen, og reducerede to minutter efter. Det så dog ud til at være en stakket frist, for efter knap halvdelen af tredje periode bragte Johan Carlsson århusianerne foran 5-1 og kampen syntes helt afgjort.

Men enten spillede premierenerverne ind, eller også var tre perioder i højt elitedivisionstempo for meget. I hvert fald fik Esbjerg scoret fire gange i de sidste ti minutter, så slutresultatet blev 5-5.

Cheftræner Michael Andresen havde efter kampen følgende kommentar til kampens udvikling:
“Set i bakspejlet er det selvfølgelig utroligt skuffende, at vi ikke formåer at fastholde føringen kampen igennem. Men vi må erkende, at vi endnu ikke har den rutine, der skal til for at køre sejrene sikkert hjem. Jeg tror alle var ret overraskede over, at vi kom foran så stort som 4-0, og reaktionen var, at vi pludselig kunne alt, men der tog vi grueligt fejl.”

Forhåbentlig er det en fejl, holdet lærer af, når man på lørdag møder Brønderslev Hot Shots kl. 15.00 på hjemmebanen i Århus Firmasport, Paludan Müllersvej.

Skriv et svar