Endelig en “ægte” sejr!

I 1½ sæson har ÅFS haft to damehold tilmeldt danmarks-turneringen. Mens 1. holdet i denne periode har fejret mange sejre og endda én bronzemedalje, har 2. holdet gået noget mere stille med dørene. Bortset fra sejre i 20 min. kampe, træningskampe og en flot 9. plads ved MBC´04 er det blevet til lutter nederlag. MEN i dag søndag d. 28 november 2004 lykkedes det endelig at få “rigtige” point på kontoen i kampen mod Skanderborg.

Hele 15 markspillere havde meldt sig klar, så det var muligt at køre med tre kæder, hvilket betød helbanepres og højt ÅFS-tempo hele kampen.
Allerede efter tre minutter kom ÅFS foran på et straffeslag ved Marie, som er ved at udvikle sig til en stabil straffeskytte. I slutningen af 1. periode gav helbanepresset for første gang pote, da holdets 'benjamin' Kathrine opsnappede en løs bold og passede den videre til Hanna, som i et par forsøg fik bolden i kassen.
I 2. periode forsatte ÅFS det gode spil. Fornuftigt opspil langs banderne og tålmodigt angrebsspil gav mange chancer. Men istedet for en 3-0 føring slog Skanderborg til i den anden ende. Lea svarede dog hurtigt igen, da hun efter tre forsøg på returbolde fik bolden skrabet i mål. Af uransagelige årsager glemte ÅFS2 desværre alle gode råd og pludselig stod det 3-3. Et noget rystet ÅFS-hold fortsatte de dårlige takter perioden ud, og kun et superoptimistisk skud fra Sanne, som med lidt lykke og held røg i mål, gjorde, at ÅFS var foran 4-3 inden 3. periode.
Sidste periode forløb som de forige med ÅFS dominans. Skanderborg kom til flere gode chancer men Marianne stod (som sædvanlig) en god kamp. Derfor var det også fortjent, at Marie på godt forarbejde fra AB lukkede kampen med tre minutter igen .
Resultatet 5-3 til ÅFS2 var fortjent i en kamp, hvor alle tre kæder gjorde en god figur, og hvor man for en gangs skyld brugte mere tid på angreb end forsvar;-)

Skriv et svar