Endelig en overbevisende sejr

UMBRO lige damer: ÅFS – AAB 10-1 (2-0, 1-0, 7-1)

Med tøvejr i luften var der heldigvis ingen aflysninger søndag, da AaB’s damer banede sig vej til ÅFS centret. De måtte dog lige lægge vejen forbi en naboklub for at låne et sæt spilletøj, da deres eget var sneet inde:)

1. periode blev domineret af ÅFS damerne, der spillede bolden rigtig godt rundt – og fik masser af plads til det. AaB var dog ganske giftige og kun en meget velspillende Anette Kjeldgaard i ÅFS målet, forhindrede AaB i at komme på tavlen. I stedet var det ÅFS, der udnyttede et par af deres chancer til at gå til pausen foran 2-0. Først blev Rikke Kruse spillet fri foran mål af Diana Olesen, og dernæst var det Marie Pedersen på oplæg fra Henriette Pasgaard.

I den efterfølgende periode var det igen ÅFS, der tog førersædet. De producerede fortsat en hel del chancer og fik samtidig lukket bedre ned for AaB kontraerne. Kort inde i periode nettede Marie Pedersen atter en gang efter en frispilning fra Marie Louise Tøttrup. Stille og roligt fik AaB lidt bedre fat og formåede at fastholde spillet på ÅFS banehalvdelen, men det blev aldrig til de helt store chancer.

I 3. periode gik det pludselig stærkt. ÅFS’erne begyndte at udnytte deres chancer og specielt 2. kæden kom ud af starthullerne. De scorede i deres 3 første skift! Marie Louise Tøttrup scorede to og Henriette Pasgaard en, og ganske selvisk sørgede de to også selv for oplæggene. Det skal tilføjes at alle tre mål blev scoret med baghånden, så coach Magnus har ikke levet forgæves… Point stimen blev fortsat, da Diana Olesen først spillede Cecilia Garibaldi fri foran mål, og dernæst fandt Stine Lausten. Begge scorede sikkert, og ÅFS førte 8-0. En fejl i ÅFS forsvaret afbrød imidlertid kortvarigt den gode stime, og AaB kom på tavlen. Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen, da Majbritt Jakobsen lagde bolden frem til Marie Louise Tøttrup, der underligt nok valgte at gå selv og score til 9-1. De sidste par minutter toppede ÅFS kæderne, og det medførte en total dominans foran AaB målet og en håndfuld rigtig store chancer. Det blev blot til en enkelt scoring, da Diana Olesen – atter i oplæggerens – rolle spillede Henriette Pasgaard fri foran mål. Hun sørgede for slutresultatet 10-1.

Det var rigtig fedt for en gangs skyld – også på måltavlen – at vinde i overbevisende stil. Endnu engang spillede begge kæder en rigtig god kamp. Dertil kom at også alle reserverne kom ind og gjorde det rigtig godt. Alt i alt en rigtig god kamp, der lover godt for de kommende kvartfinaler mod Hafnia. Inden da venter den sidste kamp i grundspillet på udebane mod FC Outlaws. En kamp hvor de gode takter gerne skal fortsættes.

Skriv et svar