Endelig point til Liga-herrerne

Søndag tog ÅFS imod Midtjylland Patriots. Point-chancerne var på forhånd gode mod fusionsholdet men da ÅFS var ramt af to afbud på backpladserne og desuden manglede en karantæneramt Jonas Högefors var Patriots favoritter.

ÅFS lagde bedst ud og havde efter blot 20 sekunder en åben mulighed efter en af dagens mange Midtjylland-fejlpasninger. Midtjylland kom dog hurtigt ovenpå og når det lykkedes dem at spille bolden frem var deres mange hurtige spillere konstant giftige og kom til flere pæne chancer. I en ellers ufarlig situation drejede Lasse Olesen sig pludselig rundt og scorede ved nærmeste stolpe. Således førte Patriots 1-0 efter 1.periode.

I 2.periode begyndte ÅFS bedst og havde bl.a. et skud på undersiden af overliggeren. Alligevel var det midtjyderne der scorede næste gang da de kørte kontra på en ÅFS fejlpasning. Morten Mølby fik for let spil da han afdriblede én af dagens vikarierende backer og kunne trille den under en fremstormende Kaj Jensen. Blot 17 sekunder senere gik det helt galt da endnu en back-fejl gav nok en løs chance til Patriots og så stod det 3-0 efter blot 6.10. Sammenbruddet truede.
Johan Svensson tog dog fornuftigt en time-out og fra da af og kampen ud var ÅFS klart dominerende. Viljen i nærkampende blev genfundet og efter 10 minutter kunne Anders Rognerud på en kontra gøre det til 1-3. Blot 50 sekunder senere kunne Laust Jørgensen gøre det til 2-3 på en ikke mindre end genial assist fra Michael Buch og med 30 sekunder igen af perioden kunne Anders Rognerud udligne på en indstuderet frislagskombination. Noget der bedst kan beskrives som en enhånds-zorro bag om ryggen.

I tredje og sidste periode fortsatte ÅFS trykket. Midtjylland virkede trætte og delvist tilfredse med resultatet og trak sig langt tilbage. Samtidig løb de ind i 3 udvisninger hvilket selvfølgelig drænede ekstra kræfter. Desværre formåede ÅFS ikke at udnytte overtallene og faktisk var midtjyderne tættest på 4-3 da en friløber blev foræret væk. Stillingen 3-3 holdt kampen ud selvom begge hold havde chancer til mere.

Når man er nede med 3-0 er 3-3 et resultat man kun kan være tilfreds med. Alligevel kan man godt ærge sig lidt over at holdet ikke formåede at være klar fra start. Så havde en sejr været inden for rækkevidde. Man kunne dog notere sig at der for første gang i sæsonen ikke løb ind et hav udvisninger for protester. Det kunne dog også skyldes at dagens dommere Michael Andresen og William Ehmsen gjorde en fin figur.

Skriv et svar