Er Fyn er fin?

Vissenbjerg – ÅFS II 8-6 (3-2)(3-2)(2-2)

I søndags tog 2.-herre til Fyn. Det var hverken for at se på landskaber, smukke huse eller bukkebruse, men for at spille floorball mod Vissenbjerg.

Århusianerne fik varmet fornuftigt op og fik også en drømmestart ved at bringe sig foran allerede i første skift. Men det var en stakket frist. Kort efter stod der nemlig 1-1 på tavlen, halvvejs i perioden 2-1 og 18.30 minutter inde i kampen scorede Vissenbjerg så til 3-1, der dog blev reduceret af Kim kun 30 sekunder efter Vissenbjergs scoring, så ÅFS kunne gå til pausen bagud med en enkelt pind.

2. periode startede mildest talt miserabelt da Vissenbjerg scorede et mål i de to første skift, så var århusianerne pludselig bagud med 3 og så virkede det svært. Men Jesper ville det anderledes og med 2 mål på 32 sekunder (!??!!!?) i periodens femte minut var kampen pludselig åben igen.
Vissenbjerg bragte sig desværre igen foran med 2 kort efter.

Herefter var der stillingskrig til midtvejs i 3. periode, hvor ÅFS blev ramt af en af de rigtig dumme udvisninger for spil med hovedet. Den brugte Vissenbjerg til at bringe sig foran med 3.
6 minutter før tid reducerede Casper og 3 minutter senere fik Mads afstanden ned på en enkelt pind. ÅFS’erne lugtede nu blod og satsede hele butikken for en udligning, men Vissenbjerg fik sendt en høj bold op og med en førstegangsberøring blev der scoret til slutresultatet 8-6 halvandet minut før tid.

Således endte en god og fairspillet tæt kamp med et beskedent 6-8 nederlag. ÅFS II ser allerede frem til revanchekampen i Århus.

Set over 3 perioder var det sæsonens pt. bedste kamp, som lover godt for de fremtidige kampe. Et par ærgerlige forsvarsfejl, som desværre kostede mål, krydret med et par afbrændere i den anden ende og så endte det jo nok som det skulle. En lille, men også fortjent sejr til Vissenbjerg, som hele tiden var 1-2 mål foran, og så ventede der en lang tur hjem nordpå for århusianerne.
Lasse og Mathilde må derfor også korrigeres, der er aldrig fint at være steder, hvor man taber floorballkampe….. Så Fyn er ikke fin. I hvert fald var den det ikke i sidste weekend. Men forhåbentlig bliver den det efter næste tur til Fyn, som er i januar.

Et nyt tiltag på 2.-herre er kåring af Man of the Match. Her var der ingen tvivl. Holdets kaptajn Jesper, der med to mål på 32 sekunder fik ÅFS ind i kampen igen, løb med størstedelen af stemmerne og blev fuldt fortjent Man of the Match foran vores lånte målmand Anders, som også gjorde en rigtig god figur i målet trods manglende træning i denne sæson.

Til kampen var der uheldigvis ikke påsat dommere, men vores kommende modstandere fra Esbjerg kom forbi da nøden var allerstørst og dømte kampen. Rigtig god stil. Der skal lyde en kæmpestor tak herfra.

ÅFS’ for tiden hotteste navn, Mads, har ikke overraskende sat sig på pladsen som 2.-herres topscorer, som han dog lidt uventet må dele med sidste års topscorer Thomas.

Topscorerlisten

Mads : 2+2
Thomas : 2+2
Jesper : 2+0
Casper : 2+0
Kim : 1+1

Bisselisten

Adam : 2 min
Jacob D : 2 min
Hangaard : 2 min
Lovén : 2 min

Man of the Match-listen

Jesper : 1. gang

Skriv et svar