Er vi i gang?

…kunne liga-herrerne fra ÅFS spørge sig selv efter 1.periode i den vigtige bundkamp mod Aab Floorball. Stillingen var nemlig 5-0 til hjemmeholdet efter en miserabel omgang århusiansk floorball hvor absolut intet havde fungeret eller var gået udeholdets vej.
ÅFS vågnede op fra 2.periodes start. Nærkampene blev pludselig vundet, returløbene taget og i en ellers rodet og uskøn affære lykkedes det faktisk flere gange at spille flot kombinations-floorball. Peter Larsen, Anders Brøns og dagens bedste ÅFS’er Anders Vangkilde sørgede for at ÅFS kom på 5-3. I den anden ende tog Jakob Skjerning sig kærligt af flere Aab-friløbere og sørgede dermed for et nogenlunde udgangspunkt inden sidste periode.
I kampens sidste periode var det desværre Aab som kom først på tavlen i overtal. ÅFS var dog ikke slået endnu. Anders Vangkilde kunne med et flot trækskud (ja, det står der faktisk) reducere til 4-6 og spændingen var således intakt inden kampens slutfase. 3 stolpeskud og enkelte store chancer var desværre alt, hvad det blev til inden tiden løb ud, og Aab kunne trække sig sejrrigt ud.

ÅFS leverede i to perioder en godkendt indsats. Udsvingene er desværre stadig alt for store, og samtidig er afslutningerne bare ikke skarpe nok, i de perioder hvor modstanderne bliver spillet i bund. Onsdag kl. 20.00 kommer Århus Elite på besøg i ÅFS Centret. Også de kommer med et frisk nederlag i posen, så måske ÅFS som underdogs kan drille lidt…

Skriv et svar