Erfarent trekløver klar som nyt trænerteam på 2. dame

Efter en fantastisk afslutning på sidste sæson, har tre af klubbens kendte ansigter meldt sig til træner-tjansen. Marie Louise Tøttrup, Henriette Pasgaard Bertelsen og Tina Quist, bedre kendt som Gis, Pas og Quist har alle en masse meritter og har haft mange år som spillere på klubbens 1. hold. Derudover, så har alle tre tidligere haft trænertrøjen på og erfaring med at træne ungdom og motions-dame.

De udtaler:
”Vi har set den udvikling holdet har gennemgået og hvilken fantastisk stemning, der er på holdet. Der er en god blanding af spillere, som har spillet før, ungdomsspillere og nye spillere. Dette vil vi gerne være med til at bringe videre og udvikle på.”

Visionen for holdet er at blande nye og unge spillere med erfarne spillere, som måske endda har været væk fra sporten i nogle år. Vi skal have det sjovt, lave nogle få lette øvelser og spille en masse kamp til træning. Holdet er et motionshold, og der er plads til alle. Da vi er tre trænere, er det muligt at dele træningen op, så nye spillere får tid til at lære den basale teknik og komme godt ind på holdet og lære sporten at kende.

Holdet er tilmeldt 1. division og skal møde Odense, Esbjerg, Hørning og Taaf i løbet af sæsonen. Det ser vi frem til, da vi gennem tiden har haft mange gode kampe mod disse hold.

Holdet har første træning mandag den 31. august klokken 19.30 til 21.00 i Skjoldhøj hallen.

Vi håber på at se mange nye og kendte ansigter allerede på mandag. Ved spørgsmål kan Quist kontaktes på 25444082