Et varmt internt “topopgør” i dameligaen

Første periode indledtes med et ÅFK2 hold, der stod virkelig stærkt og kompakt i forsvaret. ÅFK1 havde flere skud på mål, men forsvarets bagerste kvinde beviste med gode redninger, at hun også var klar til kamp. Efter ca. 4 minutter lykkedes det dog ÅFK1, at score et klassemål, 1-2-3 pasninger, og bolden blev på flotteste vis sikkert sat i kassen af Filippa Granlund. Herefter fulgte endnu et flot mål, hvor Mette Faurholt i en lækker kombination fik sat Julie Perto op til skud. Perioden endte med en føring på 0-3 til ÅFK1.

I anden periode, kom ÅFK1’s backs meget mere i spil. De udviste godt overblik, lagde op til flere mål og sendte skud afsted i den helt rigtige højde (aka chokolade højde). Desværre, blev disse gode skud sikkert afværget af en dygtig ÅFK2 målmand. Alligevel lykkedes det ÅFK1, at være først på de få returbolde der kom, og disse blev sikkert omsat til mål. I periodens sidste minutter blev begge hold, med et minuts mellemrum, ramt af en 2 min udvisning for slag. Hverken ÅFK2 eller ÅFK1 formåede dog at udnytte dette og ÅFK1 gik til pause med en føring på 0-7.

I tredje periode fortsatte ÅFK1 de gode takter fra anden periode og ÅFK1 vandt kampen 0-13.

Hvorvidt den varme hal, var en del af ÅFK2 taktikken, må forblive uvis. En ting er dog sikkert, ÅFK2 er en trup af sande fightere, der bliver ved med at kæmpe og giver alt – stor ros.

WOM: Maria Steenfeldt Vesterris

Skriv et svar