Farvel til 6 herre-spillere.

Selvom den kommende 1. divisionstrup bliver forstærket på flere positioner, og vi på nuværende tidspunkt ser ud til at kunne mønstre en stærk og spændende trup, må vi også sige farvel til en række spillere:

Poul Nyborg, Lars Elgaard og Anders Bruun Rasmussen har valgt at drosle ned på træningsniveauet og skifter til den nystiftede klub Lokomotiva Aarhus. Alle tre spillere har leveret en stor indsats for ÅFS og ønskes tak for deres præstationer på og uden for banen. Lokomotiva Aarhus kommer dog til at være i et tæt samarbejde med ÅFS, så det er ikke endeligt farvel til disse spillere.

Morten Jakobsen skal den kommende sæson aftjene sin værnepligt i Skive, og Morten kommer dermed også til drosle ned i floorballregi, men vi håber dog at se Morten tilbage i ÅFS-trøjen senere.

Lasse Bøgh Andersen flytter i juli måned til Spanien for at søge nye udfordringer. Stort tak til Lasse der på kort tid har sat sit præg på holdet og klubben, og vi håber meget at se Lasse tilbage i ÅFS ved en senere lejlighed.

Målmand Kenneth Thomsen har ligeledes besluttet at drosle ned. Kenneth har denne sæson lidt hårdt af en skulderskade, der har besværliggjort hans træningsmuligheder – men han skal have et stort tak for mange store præstationer for 1. holdet.

Skriv et svar