Fastelavnsris til AaB

Kampen starter godt for ÅFK, som har fint med boldbesiddelse og i første omgang får afværget AaB’s presspil. Efter knap fem minutters spil bringer ÅFK sig i front ved kattedronningen, Jass, på et frislag. AaB svarer forholdsvist hurtigt igen ved Michell på en spilvending, og halvvejs i 1. periode gør selvsamme Michell det surt for ÅFK, da hun snupper en bold i opspillet og tordner bolden i kassen til stillingen 1-2. Det slag på tønden ryster ÅFK dog hurtigt af sig, da VP sender en flad pasning ind foran AaB målet, som Fie kvitterer for med et hug af en baghånd. 2-2 ved pausen, og fastelavnsfesten synes først lige begyndt!

Anden periode starter lige så godt for ÅFK, som særligt i første formationen får flow i spillet og producerer mange chancer. Det er da også K, der efter syv minutters spil på et gennemspillet angreb hamrer bolden i kassen fra højt i slottet. Herefter bølger spillet lidt frem og tilbage, AaB er farligst på lange bolde, men ÅFK får afværget. To minutter før perioden er slut, smyger Jass sig på listigste kattevis forbi et par AaB mand på højre kant og sætter et flot mål til periodestilling 4-2.

Kampen er tæt på at blive afgjort efter 3½ minuts spil af tredje periode, hvor Jass, K og Fie får en spilvending 3-1. Det skulle ikke lykkedes, men Thaarup vil det anderledes, da hun efter knap fem minutters spil projekterer bolden i kassen fra venstrekanten fra nul graders vinkel. Sikke et slag! Det gør dog ikke, at AaB ikke vil være med til at slå til tønden, de presser højere og får lidt over halvvejs i perioden reduceret på et indstik bagfra mål ind til Marie Louise, som udækket i slottet kan sætte den i kassen. Trods et højere pres i slutningen af perioden, er AaB aldrig tæt på og må tage hjem uden kongekronen. Den kan hele ÅFK holdet iklæde sig, ligesom dagens bedste ÅFK’er, Jass, kan lade sig kåre som kattedronning:)

Point:
Jass 2+0
K 1+1
Fie 1+0
Thaarup 1+0
VP 0+2

Skriv et svar