Favoritter fik kamp til stregen.

Lørdag d. 4. oktober var ÅFS3 på besøg i Århus Firmasport til en udekamp mod ÅFS2. Det var dog så som så med hjemmebanefordelen, eftersom ÅFS2 kun var i stand til at tiltrække 2-3 tilskuere til lokalbraget.

Hjemmeholdet skal samle sig selv op efter sidste år at være blevet sparket ud af landets næstbedste række og blev af de fleste regnet som favoritter. Til dagens kamp var ÅFS3 dog transformeret til et all-star hold med det bedste, som 3. holdet, juniorholdet, motionsholdet og 1. holdets skadesbænk har at byde på.

Umiddelbart skulle man formode, at det godt sammenspillede 2. hold ville dominere kampen fra start mod det deciderede ikke-sammenspillede udehold, men sådan blev det ikke. I stedet var det motions-angrebskæden, som løb om hjørner med et forsvar, som ikke helt var kommet ud af sengen endnu. Dermed kunne gæsterne fortjent gå til pause med en 1-3 føring.

I 2. periode fik ÅFS2 mere styr på deres forsvar og blev bedre til at dæmme op for motionsherrernes ellers sprudlende angrebsspil. I den anden ende blev de også bedre til at udnytte deres boldbesiddelse og endte med at vinde perioden med 2-0.

3. periode udviklede sig til en særdeles rodet affære. Først fik hjemmeholdet bragt sig på 4-3 kort efter, at 3. holdets strømpeløse fighter Jon Hadsund havde indkasseret 2 minutter i straffeboksen for skub. Derefter kom de på 5-3, formentlig efter klumpspil inde foran mål, eftersom det var Hugtand, som scorede. I den anden ende blev det også til chancer, også til ikke-motions-angrebs-kæden, som støt og roligt havde spillet sig ind i kampen. Alligevel blev det Karsten Kristensen fra motionskæden, som bragte gæsterne ind i kampen igen, med 3½ minut tilbage.

Efter dette blev alle sejl sat ind på at få udlignet. 3. holdets fuldbanepres kastede da også nogle pæne chancer af sig, men istedet blev det værterne, som kunne udnytte den ekstra plads i den anden ved at bringe sig på 6-4, kampens resultat.

Alt i alt en god indsats af holdet og en påmindelse til 2. holdet om, at ingen hold bør undervurderes i den spændende kreds 2. 3. holdet ser dog frem til hele to muligheder for revanche på hjemmebane, eftersom kredsen er blevet udvidet med en ekstra spillerunde.

Holdets næste kamp bliver i Skanderborg mandag d. 20. oktober kl. 20 – en af de ekstra kampe, som kredsen har fået tilført.

Skriv et svar