Festlig Liga-afslutning

Inden hjemmekampen lørdag mod TÅF stod det klart at ÅFS var rykket ned i 1.division. Samtidig var TÅF sikker på grundspillets 2.plads og havde derfor valgt at sparre et par af de bedste spillere. Det var således så som så med vildskab og koncentration i begge lejre.

Kampen begyndte med ÅFS i teten. På et brag af et langskud bragte Anders Vangkilde ÅFS på 1-0 inden Victor Gustafsson kunne gøre det til 2-0. Derefter gik TÅF et gear op og scorede i resten af perioden 5 gange.

I 2.periode kom TÅF hurtigt på 6-2 ved dagens store spiller Tomas Andersson og kampen synes lukket. ÅFS kom dog tilbage da først Anders Vangkilde og siden Lars Bartels reducerede. Spændingen holdt dog kort, da TÅF med to lynscoringer gjorde det til 8-4 hvilket også var stillingen efter 2.periode.

I 3. periode gav begge hold den fuldt gas på de offensive tanggenter. Forsvaret blev glemt og ikke færre end 13 gange måtte de to keepere til sammen ind i målet efter bolden. Med 9 scoringer til TÅF og 4 til ÅFS (Lars Skytte, Peter Larsen, Lars Bartels, Christian Gram) var det Jelle van der Mooselaar der led mest under den disposition.

Kampen endte 17-8 til TÅF, hvilket måske nok var et par mål for stort. De tilskuere der var kommet i ÅFS-centret for at se en velspillet kamp med stor intensitet gik muligvis skuffede hjem, men de skal sikkert nok for lidt og se til når TÅF på lørdag spiller hjemme første gang mod Hvidovre. Held og lykke herfra!

Skriv et svar