Fin indsats af ligaherrerne

Traditionen tro havde ÅFS valgt at benytte julepausen til at slanke liga-truppen. De letteste fjer var plukket fra og nye sat i hatten 😉 Ikke færre end seks nye spillere var at finde i truppen og derfor var forventningerne inden lørdagens møde med DM-favoritterne fra Brønderslev MEGET SMÅ.

Kampens første minutter gav dog hurtigt et praj om at ÅFS ikke havde tænkt sig at give op uden kamp. Allerede efter 45 sekunder scorede ÅFS for første gang ved Sune Aamand. Målet blev dog korrekt underkendt for høj stav. I stedet satte BFC sig meget tungt på spillet. Med kvikke kombinationer drev de ÅFS-forsvaret fra side til side og bombarderede samtidig en glimrende Jelle Van Der Moselaar i målet med langskud. 3 gange i 1. periode måtte ÅFS-keeperen kapitulere men tilgengæld lykkedes det Johan Dubbelmann at score en enkelt gang i den anden ende.

2. periode begyndte med BFC i en bemærkelsesværdigt umotiveret rolle. Nordjyderne var stadig spilstyrende men lavede uforholdsmæssigt mange personlige fejl. Jan Rise, Anders Brøns og Sune Aamand straffede tre af fejlene. I samme periode lavede BFC 3 men var på et tidspunkt faktisk kun foran med 4-5.

I 3. periode var kræfterne hos ÅFS så småt brugt op. 3. kæden blev sat i spil, og samtidig hævede BFC tempoet for alvor. Denne sidste periode mindede derfor mere om et langt PP end en egentlig floorballkamp. Perioden endte 7-1, Victor Gustafsson stod for ÅFS-pinden.

Kampen endte 13-5 til BFC hvilket var et retvisende resultat. På trods af ikke færre end fem ligadebutanter gjorde ÅFS en god figur og mange ting kan tages med til næste kamp mod Bulldogs tirdag d 24/1 kl 20.00.

Skriv et svar