Fin kamp af 2. holdet

Efter at have set U-15 holdet spille en god kamp, (styret med hård hånd af to velklædte trænere) stod den søndag på en svær kamp for 2. herre, som skulle spille mod et Esbjerg-hold bestående af gamle elite-spillere.

Med 9 markspillere fik holdet assistance af Søren fra U-15 holdet, som gjorde en rigtig god kamp. Træner-teamet havde lagt op til en defensiv taktik, der skulle krydres med giftige kontra-chancer.
I kampens start mødte holdet Esbjerg på midten af banen, og det gav hurtigt pote. Efter et svagt Esbjerg-angreb, satte Sune et hurtig angreb igang, hvor han fra midten af banen kunne hamre bolden på mål. Inde foran står måltyven Vangkilde og med største elegance får han styret bolden i mål. Kort efter scorer Esbjerg på en tilfældig chance. Efter målet havde holdet fundet gejsten, og spillede fremragende kontra-bold. I midten af perioden får holdet brudt en back-pasning og får hurtigt afsluttet på mål. Vangkilde og Niels viser stor aggressivitet inde foran mål og får kæmpet returen i mål 1-2, desværre for Vangkilde fik han ikke en velfortjent assist.
Lidt senere kører kontratoget igen, Rico og Benny spiller bandespil gennem to Esbjergspillere, og Rico får stille og roligt lagt bolden ind under målmanden. 3-1, det virkede til at de gamle Esbjergspillere var langt fra tidligere niveau. En god første periode af holdet, der viste at kontraspillet kunne beherskes til UG.

Lad det være sagt, så var 2. periode lige så dårlig som 1. var god. Esbjerg arbejdede sig stille og roligt ind i kampen og ved periodens afslutning var stillingen 5-3 til Esbjerg.

Trænerteamet havde blæst til angreb i 3. periode, hvor holdet stadig havde troen på at sejren kunne hentes.
Presset gav bonus, holdet var simpelt altdominerende, og spillet foregik praktisk talt op på Esbjergs banehalvdel, med få sporatiske Esbjerg angreb. Holdet spillede suverænt i sidste del af kampen. Højt pres med masser af gode chancer og masser af afleveringer til backerne, der havde rigtig mange afslutninger.
Desværre manglede skarpheden og heldet for holdet. Men Esbjerg gjorde også sit for at vi ikke scorede både med lovlige og mindrelovlige midler. Som dommeren sagde “vi kan ikke dømme alt”, men når folk kaster sig ned og blokker bolden, så er der måske liggende spil? Desværre fik Esbjeg lov til at spille med stokkeslag til, at vi kunne afslutte på tæt hold, så selvom holdet havde utrolig mange chancher lykkedes det ikke at score.
Esbjerg lukkede kampen med to kontramål, så kampen endte 7-3 til Esbjerg.

Hvis 2. periode bliver trukket ud af regnestykket, så gjorde holdet en rigtig god kamp, som sagtens kunne have givet point mod et meget rutineret Esbjerg-hold. Tak til Esbjerg for en god kamp.

Skriv et svar