Find kalenderen frem og sæt kryds

3. maj kl. 12.00: Juniorafslutning (Skjoldhøj)
Alle junior spillere og deres forældre er velkomne til sæsonafslutning med masser af kamp og hygge.

3. maj kl. 13.00: Testtræning/informationsmøde for herre 1 / herre 2 (TST)
Testtræning samt informationsmøde omkring næste sæson for herre 1 / herre 2. Interesserede er velkomne til at kontakte Jens Ørhøj på: 23 63 58 99. Tilmelding her: https://www.facebook.com/events/423022334501286/

7. maj kl. 18.00: MBC informøde (TST)
MBC tiden nærmer sig og på mødet kan du få vigtig information omkring slagplanen for årets stævne. Specielt MBC-hjælper-jomfruer opfordres til at deltage i mødet, men selv erfarne hjælpere vil have nytte af et fremmøde.

9. maj kl. 19.00: 7. maj. (efter MBC møde): Fællestræning (TST)
Alle er velkomne til at komme og få lidt sved på panden. Det er en oplagt mulighed for at få pudset MBC formen af inden det går løs ugen efter…

15.-18. maj: MBC 2014 (Vejlby-Risskov Hallen)
DM, Landsstævne osv.: GO HOME! Årets floorball event lige her i Århus. Skulle du have glemt det eller fået aflyst din tantes søsters barns konfirmation, så er der stadig plads til en tilmelding. Skriv til: Cniel-sen175@gmail.com.

7. juni kl. 14.00: Egnsmesterskaberne (TST)
Traditionen tro holder vi interne ÅFK mesterskaber. Deltagerne fordeles på hold alt efter hvilken by / egn de stammer fra. Vi spiller på små mål og baner og med blandede hold. Efterfølgende er der grill og fest på programmet.

22. juni: Århus Challenge
Vi har igen i år meldt os under fanerne som hjælpere til Århus Challenge. Få en hyggelig dag i det fri, mens en masser tosser okser rundt i vand, skov og by. Arbejdet bidrager til et godt økonomisk fundament for den kommende sæson.

19. juli: Grøn Koncert
Giv en hånd til Grøn Koncert! Nyd musikken mens du skænker en øl eller smører en sandwich. Det er hårdt men sjovt arbejde sammen med folk fra klubben.

 

Skriv et svar