Fint igennem første omgang

Udover en flot sejr over AaB er det blevet til sejre imod Frederikshavn Bulldogs (gad vide om det nogensinde er sket før?), Esbjerg og Team Aarhus, og især i 9-3 sejren over Team Aarhus formåede ÅFS i perioder at spille tempofyldt floorball med mange gode pasninger og masser af bevægelse. Rundens eneste nederlag faldt i topkampen mod Outlaws, hvor en tæt affære resulterede i et smalt 4-3 nederlag. Retfærdigvis skal siges at Outlaws på dagen var bedst, men meget små marginaler havde alligevel flyttet alle 3 point over på ÅFS-kontoen. I pokalen, derimod, blev det til et hurtig exit da et velspillende og viljestærk AaB-hold tog sejren.

Spillemæssigt har de første kampe budt på floorball på højt niveau og især afslutningerne har været af højere standard end vanligt. På backpladserne har især Anne Vestergaard Poulsen vist storspil, mens Thea Ehmsen og Sara Thörnqvist er gået forrest på de offensive pladser. Også på målmandsposten er der fremgang at spore for hver træning, og Marianne Rytter og Yessika Buchhave har, trods svære odds, formået at udfylde pladsen som Cindy Knudsen har efterladt.

Om de første 5 kampe siger headcoach Lars Erik Bartels: ”Vi er tilfredse med pointhøsten og også med spillet. Selvfølgelig ærgrer det, at vi ikke slog Outlaws, men vi havde ikke de sidste marginaler, og det held, der også nogle gange skal til. Det fornøjelige som træner, er at vores spil fungerer: det står klart, hvad vi kan, og det står klart, hvor vi skal blive bedre.”

Pointhøsten har på 5 kampe fordelt sig således:

Anne VP

3

2

Sara

4

1

Gis

1

3

Thea

4

0

Stine

2

2

Andrea

3

0

Helle

2

1

Selvmål

3

0

Juul

2

0

Quist

0

2

AC

0

1

Helander

1

0

 

Skriv et svar