Fire på stribe

Søndag var der hjemmebane-stævne i ÅFS Centret. Med stavsalg hele dagen og masser af tilskuere var der lagt op til en god floorball-oplevelse. De seks programsatte turneringskampe blev desværre p.g.a. et par afbud til fire men en træningskamp mellem ÅFS3 og ÅFS4 resulterede trods alt i et maraton-arrangement fra kl 12-23.

Træningskampen mellem ÅFS3 og ÅFS4 endte med sejr til ÅFS4 med 6-4. Sune “M2” Schack afgjorde en ellers tæt kamp kort før tid, mens dagens profil var Storr som med 4 mål var gevaldigt i hopla.

2.damerne tog pænt imod Esbjerg2 og vandt en suveræn sejr. Vist nok 9-1. De ligner mere og mere et godt bud på en topplacering i 1.div.

Et hold der ikke hele kampen igennem lignede en topplacering i deres række var 1.herrer, som kun med hiv og sving trak en 9-5 sejr hjem over Svenstrup. Peter “C” Larsen noterede sig for 4+0.

1.damerne var aldeles suveræne og TÅF slap nådigt fra ÅFS Centret med et 4-0 nederlag. Henriette lavede i denne kamp 2.

Rosinen i pølseenden var “Loko” med TÅF2, en kamp der traditionen tro bød på få scoringer og drama helt til det sidste. ÅFS vandt 3-1 og specielt Hr. Thomsen i målet leverede på trods af et forstuvet håndled høj, høj klasse. Kampen fik en i øvrigt en interessant afslutning i forbindelse med takketalen.

Således endte årets første hjemmebanestævne med 12 point for 4 kampe. Tak til alle fremmødte tilskuere for fin opbakning. Læs kampreferater senere.

Skriv et svar