Firmafloorball for Bilkas personaleforening

Selvom det er sommer kan man da godt spille floorball…

Det har Bilkas personaleforening i hvert fald besluttet sig for.

Søndag den 25. maj kl. 10-14 møder 11 friske hold op til turnering i ÅFS Centret. Her er de klar med en gejst uden lige for hvem vil ikke gerne have Bilkapokalen stående i lige netop deres afdeling?!

Turneringen kommer til at minde en del om ÅFS Floorballs egnsmesterskaber, hvor det spilles på to mindre baner og kampe af 9 minutter. Holdene er delt i 2 puljer og holdende er således garanteret minimum 4 kampe, men kan ende med at spille helt op til 7 kampe – mon så ikke de er godt trætte bagefter!

For at dette arrangement skal forløbe godt og gnidningsløst, er der brug for nogle hjælpende hænder. Jeg forestiller mig, at der skal bruges 2 ”dommere” pr. bane, så man kan tage to timer hver, men hvis man har lyst til at tage 4 timer selv er det også helt fint.
Det eneste det kræver af dommertjansen er, at man kan håndhæve følgende regler: Fløjte kampen i gang, dømme frislag ved bisse-spil og dømme mål samt fløjte kampen af – fint så kan alle klubbens medlemmer jo melde sig… altså skal der bruges 4 ”dommere” i alt.

Hjælperne møder op kl. 9.45 til opstilling af bander.

Senest tilbagemelding tirsdag den 20. maj til
Rikke Kruse, mobil 22735697, rikkekruse@post.cybercity.dk eller rikke_kruse@hotmail.com

Skriv et svar