Flæskesvær

Randers – ÅFS 3: 2-3 (1-1, 0-1, 1-1) søndag den 11/11/12

I modsætning til dengang ÅFS 2. herre besøgte Randers, blev der denne gang selvsagt opsat bander i den store arena, og det var heldigt med det væld af jublende ÅFS tilhængere, der havde taget turen til Randers for at få fuld underholdning for pengene.

­Fun facts omkring tilskuerne til dagens kamp:

-ca. 90% af alle tilskuerne tilstede var ÅFS tilhængere.
-ca. 90% af ÅFS tilhængerne delte det samme efternavn.
-ingen af dem spiste flæskesvær under kampen.

Det stod snart klart for ÅFS 3, at Randers ville forsøge sig med beskidte tricks. For det første havde de kidnappet en af vore spillere. I hvert fald så vi ham ikke før halvt igennem første periode – onde tunger påstår, at det var ÅFS selv, der havde låst ham inde i omklædningsrummet. Træneren påstår hårdnakket, at han var den sidste, der forlod rummet.

Derudover havde Randers en pige på holdet, der uden tvivl var holdets kønneste spiller! Det skulle også vise sig, at hun var den bedste – i hvert fald blev hun mandsopdækket under hele kampen… af samtlige ÅFS spillere. Randers kunne være ganske tilfredse med, at have hende på holdet, for efter blot 23 sekunder lavede hun en chokstart mod ÅFS. Dette var dog blot en del af ÅFS’ strategi. Ikke mange minutter efter fandt en velspillende Johan Dubbelmann måltyven Ege, der let kunne slå bolden ind bag Randers målmanden. Begge hold havde gode chancer resten af perioden, men uden et egentlig overtag til nogen.

Lidt justeringer af taktikken i pausen gjorde at ÅFS gik ind til anden periode med fuld selvtillid og tro på at man godt kunne slå Randers holdet. Anden periode var velspillet med mange gode chancer, men der blev bare ikke scoret. Randers blev holdt i kort snor det meste af tiden, hvor de fire backs pillede boldene fra dem efter behag. Forløsningen kom i det sidste minut, da Johan får slynget bolden ind bag Randers målmanden. 20 sekunder tilbage, bolden skulle bare holdes, men træneren har en svaghed for spænding og forærer Randers en chance, de ikke får noget ud af.

Der var god tilfredshed i omklædningsrummet, troen på sejr var der, og Randers skulle levere en del mere hvis de ville vinde. ÅFS fortsatte de gode takter, de havde vist fra 2. periode og det var helt fornuftigt. I det 5 minut får Johan opsnappet bolden tæt foran mål og kan sikkert hamre den op i nettaget – det var efter god kamp og flere forsøg tæt foran mål, det lykkedes. Kampen fortsatte i samme tempo, som i anden periode, mange forsøg til begge hold, et par kanonredninger af Kracht og en særdeles jævnbyrdig kamp.

På trods af Timeout og en sen reducering fra Randers side, holdte ÅFS modet oppe og vandt kampen 2-3.

Man of the match blev Johan Dubbelmann.

Skriv et svar