Floorball i forreste række.

Lørdag er der Floorball i forreste række i Århus Firma Sport. Det er Århus Firma Sports 4 turneringshold, elitedamer, eliteherrer, 2. herrer og 3. herrer der i dagens turneringskampe tager imod hver deres modstandere på hjemmebane.

Kl. 11.00 starter ÅFS' 2. herrer dagen med en 1. divisionskamp, hvor de tager imod modstanderne fra Ålborg Flyers. ÅFS´ 2. herrer har startet turneringen med 2 nederlag de foregående weekender, men det har ikke taget fighterviljen fra de århusianske drenge. Dagens modstandere har indtil nu vundet alle deres kampe denne sæson, og det bliver spændende at følge, om ÅFS skal være holdet, der ændrer Ålborgs kurs. En ting er helt sikkert, der vil blive spillet floorball i højt tempo, og mon så ikke den første sejr snart er i hus.

Kl. 13.00 tager ÅFS' elite-damer ligeledes mod Ålborg, dog repræsenteret ved AaB. ÅFS´ damer har åbnet turneringen med to flotte sejre, sidst blev det 9-1 over Brønderslev HotShots. Pigerne forventes at holde den gode stil, og er også klar denne lørdag med masser af kampgejst og optimisme i benene.

Kl. 15.00 er det ÅFS' elite-herrer der møder AaB. Eliteherrerne gav sidste weekend Brønderslev kamp til stregen, men måtte desværre se sig slået 4-5. AaB blev inden sæsonstart tippet til en top-3 placering og har da også vundet 2 ud af 2 kampe, men det skræmmer ikke ÅFS herrene. ÅFS mødte AaB i en meget jævnbyrdig træningskamp i starten af september, og på lørdag vil der være elitefloorball i forreste række.

Kl. 17.00 afslutter ÅFS' 3. herrer dagen med en 2. divisionskamp mod Sønderborg FC. Det århusianske 3. holds første turneringskamp kamp mod Esbjerg Sharks 3 var ikke bare den første kamp for det nystartede ÅFS-hold, men også for en række spillere, og med et flot resultat endte kampen 4-0 til ÅFS. Alt i alt en glimrende debut for 3. holdet, som lover godt for resten af sæsonen.

Endnu en gang kan vi byde velkommen til nogle spændende kampe i Århus Firma Sport.

Skriv et svar