Flot arbejdsindsats af 3. holdet.

Onsdag d. 3. december tog ÅFS3 imod ÅFS2. I forhold til de to holds seneste møde er der sket meget i begge lejre. 2. holdet er således blevet et stadigt bedre sammentømret og -spillet mandskab, mens 3. holdet igen i år har været inde i en kraftig vækstperiode med mange lovende nye folk (f.eks. var der 3 debutanter med i dagens kamp), som bliver bedre og bedre for hver uge der går. Det skulle derfor være spændende at se, om dette møde ville blive lige så tæt som det forrige, hvor 3. holdet iklædt lånte fjer fik presset favoritterne.

Oplægget til 3. holdet lød kort fortalt på at møde modstanderne på midten af banen, dække tæt op og så fighte røven ud af bukserne. Nå ja, og så satse på, at 2. holdet sov så meget i starten af kampen som de havde gjort i den første kamp.

Oplægget blev i det store hele fulgt, og derudover kunne træneren glæde sig over at få ret: Sandelig om ikke gæsterne startede på hælene. Efter ca. et minut kunne Brian (assisteret af Simon) sætte bolden i mål efter at ÅFS2 havde rodet rundt med bolden i egen forsvarszone. 1-0 og chokføring til hjemmeholdet. Føringen holdt dog kun i lidt over 4 minutter, hvorefter altid farlige Lasse Bøgh fik udlignet. Gæsterne fik scoret endnu et mål i perioden. Målet var så vidt referenten husker lidt heldigt, men hans hukommelse kan være svækket af begyndende dehydrering.

2. periode forløb uden de helt store hændelser. Dog lykkedes det 3. holdet (som startede i undertal) at ydmyge 2. holdets powerplay ved at være klart det mest målfarlige hold i kampens første minutter. Derudover blev markeringerne bedre og bedre, og modstanderne kom ikke til de helt store chancer. Når de endelig kom til chancer havde ÅFS3 en sikker sidse skanse i James, som stod endnu en glimrende kamp. I slutningen af perioden begyndte trætheden dog at melde sig, hvilket førte til løsere markeringer.

Trætheden var ikke just forsvundet i 3. periode, hvilket var synligt på banen. Dette gav den fornødne plads til gæsternes super-bomber Lasse Bøgh, som mere eller mindre producerede mål efter behag i perioden. Modstanderne var dog heller ikke så friske, som de havde været, og med lidt mere held/skarphed kunne det let være blevet til et par mål i den anden ende. I stedet blev det til endnu et ÅFS2-mål (et langskudsdrøn fra Jon H.) og dermed et nederlag i 3. periode på 5-0.

Her kunne referenten så indsætte et afsnit der går igen i mange af hans tidligere referater, nemlig afsnittet om, at nederlaget størrelse er misvisende for spil og chancer, etc., etc. Men lad nu det ligge. I stedet er det værd at hæfte sig ved, at vi var godt inde i kampen i to perioder, og at vi faktisk gjorde det forbandet godt. Der er stadig meget at arbejde på (endnu en cliché fra min side), og sådan er det. Ros til hele holdet for en mandfolkeindsats, både offensivt og defensivt. Nå ja, og selvfølgelig ros til de 3 debutanter, som alle gjorde det godt. Særligt Peter Larsen må nævnes her for en særdeles solid præstation i forsvaret.

3. holdets næste kamp er allerede på lørdag, hvor holdet skal en tur til Bjerre. Hvis der er lige så meget gejst på i week-enden bør holdet kunne overhale Bjerre i tabellen og dermed spille sig op på 3.-pladsen i rækken.

Skriv et svar