Flot sæsonafslutning.

ÅFK2 – Skanderborg Real Killerbees FC (1. division vest herrer), 5-5 (0-1, 3-1, 2-3).
Målscorere for ÅFK: 1-1 Andreas Wedel, 2-2 Lars Skytte, 3-2 Michael Jelert, 4-3 Andreas Wedel, 5-5 Gorm Petersen.
ÅFKs holdopstilling: Nicolai Hedelund, Christian Guldmann, Gorm Petersen, Rune Nørregaard, Peter Hassing, Michael Jelert, Lars Skytte, Andreas Wedel, Michael Stendahl, Henrik Søndergaard & Anders Dahl.
Tilskuere: 11.
Kampen blev i lækker stil speaket af Johan Jensen og senerehen i energisk stil af gæstespeaker Andresen.

Århus stillede til en forandring op med 2 kæder, hvilket indebar, at man kunne spille for fuld damp i en hel kamp. Resultatmæssigt udløste det desværre ikke nogen sejr, men spillemæssigt var der fremgang at spore. Århus kom i perioder længere frem på banen, og pressede modstanderen. Samtidig var ÅFK dog klar over at man skulle passe på især 2 spillere hos Skanderborg. Weisse og Tychsen, som begge skyder rigtig godt og skyder på alt. De to var en konstant trussel for målmand Nicolai Hedelund, som stod en god kamp for ÅFK.
Man kan med god grund kalde kampen for de brændte chancers kamp. Der var mange store chancer til begge hold og det uafgjorte resultat er i orden. Det er sådan en af de kampe man som tilskuer må nyde at se med masser af åbne chancer og mange mål.
Før kampen havde ÅFK snakket om, at man skulle huske at passe meget på Weisse. Det var som om at det alligevel ikke var sivet ind. Der var ikke spillet mere end 30 sekunder, før han hamrede bolden på stolpen og Skanderborg var da også bedst i 1. periode, som slutter 0-1.
I 2. periode kom Århus godt med og var tone angivende. De fik i perioder presset Skanderborg og vandt perioden med 3-1.
I pausen mellem 2. og 3. periode snakkede ÅFK om, at de denne gang kunne få en sejr med hjem, hvis man fortsatte med samme tænding og aggressivitet. Det modsatte skete dog, ÅFK var ikke tæt nok på Skanderborg, som kom foran 5-4. Dette bl.a. på et mål af den tidligere ÅFK spiller “Jokeren” Jacob Jensen (ganske kuriøst var det for Jacob Jensen floorballkarrierens kun andet mål, det første faldt i en kamp for ÅFK imod netop Skanderborg…). I slutfasen var A-kæden på banen. Gorm Petersen kæmpede sig til bolden bag mål og trak den ind foran mål. I et vældigt klumpspil får Århus udlignet. Klokken stoppede på
19.30. Århus pressede til sidst, men det forblev ved 5-5.
Resultatet ændrer dog ikke på stillingen, hvor ÅFK ligger nederst og dermed rykker ned i 2. division. Men med de takter 2. holdet har vist på det seneste kan ÅFK2 gå hen og blive en veritabel pointsluger i 2. division.

Skriv et svar