Flot udebanesejr.

Brønderslev HotShots FC – Århus FK (Elitedivision vest damer), 0-3 (0-0, 0-1, 0-2).

Målscorere for ÅFK: Mette Koefoed, Teresa Eriksen & Signe Sørensen.

Damerne gentog sidste uges hjemmebanesejr over Brønderslev, og formåede endda at score flere mål. Med sejren har Århus FK sat sig på 1. pladsen i puljen.

På slutspilskurs.

Det blev en fornøjelig eftermiddag i Brønderslev for ÅFK-pigerne.

Den smule tvivl om holdets styrke, der var blevet rejst efter den smalle sejr over Brønderslev i sidste weekend blev fejet af bordet på overbevisende vis. Gennem hele kampen var ÅFK det bedste hold, og Brønderslev havde reelt ikke noget at byde på.

Optakten var ellers ikke optimal, idet der ingen dommere dukkede op. Dette problem blev dog løst ved at ÅFK's assistenttræner og Tommy Nielsen, der spiller på Brønderslevs herre-elitehold, fattede deres fløjter og satte kampen igang. Dette lod dog ikke til at forstyrre ÅFK, der lod bolden gøre arbejdet og spillede en sikker 1. periode, der endte 0-0.

ÅFK gjorde sig dog skyldige i et par brændte chancer, der burde have resulteret i en føring allerede fra start. Brønderslev lavede en del stavtacklinger, og kunne allerede på det tidspunkt fornemme, at hvis de skulle score mod ÅFK, skulle der en del held til.

De meget sikre backs, og den uforlignelige Tanja Christiansen i mål levnede ikke Brønderslevs offensive kræfter nogle chancer.

Tidligt i 2. periode scorede ÅFK et flot mål. Signe Sørensen driblede med bolden i venstre side bag mål. Inde på midten vristede Mette Koefoed sig fri, og fluks var spilningen dér fra Signe. Mette placerede bolden sikkert i nettaget til holdets og publikums (der bestod af ÅFK's herrehold) vilde jubel.

Senere i perioden havde Ditte Jensen en friløber, men missede afslutningen. Også Pernille Jessen havde en stor chance, men sendte bolden over mål.

Der stod ÅFK på hele 3. Periode. Holdet formåede at score et spektakulært mål, mens det var i undertal. Ditte Jensen opsnappede bolden, hvorefter hun sendte den langt op ad banen til Teresa Eriksen, der modtog bolden, og spurtede fra det jagende Brønderslevforsvar. Adspurgt efter kampen om den hastighed hvormed Teresa bevæger sig på en floorballbane sagde et samstemmende publikum: “Vi har aldrig set noget lignende”.

Afslutningsvis kvitterede Mette Koefoed for den fine spilning fra Signe Sørensen i 2. periode ved at spille Signe fri foran mål, så hun mageligt kunne placere bolden, hvor hun ønskede det mest, og det var i mål.

Så for at slutte kredsen vil vi vende tilbage til overskriften om, at vi er på slutspilskurs. De vanskeligheder som spillerne har haft med at finde hinanden på banen, og det deraf noget forvirrede spil var sporløst forsvundet i lørdags. I stedet fremstår et hold, der er stærkt besat på alle pladser og som sprudler af spilleglæde.

Skriv et svar